O Ινδός παραγωγός που θέλει να κάνει την Ελλάδα… Bollywood
Hollywood

O Ινδός παραγωγός που θέλει να κάνει την Ελλάδα… Bollywood

Ο διάσημος Ινδός παραγωγός του Bollywood Ράβιντερ Τζιτ Νταρίγια ήρθε στο Κοινοβούλιο και μίλησε για το μεγαλόπνοο επενδυτικό σχέδιό του στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Ινδός επενδυτής, o οποίος λατρεύει τη χώρα μας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο στην Ευρώπη για τα γυρίσματα των ταινιών του.

«Είμαι δυο μήνες τώρα στη χώρα σας και αναζητώ χώρο σε Πιερία, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία στούντιο για τις παραγωγές μας» είπε χαρακτηριστικά στην Espresso και συνέχισε: «Τα τοπία είναι συγκλονιστικά και πολύ κοντά σε αυτό που εμείς αναζητούμε. Ερχεται αυτή την εβδομάδα και η κόρη μου, επίσης παραγωγός, για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Συναντήθηκα με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από τον οποίο ζήτησα να μας διευκολύνει στην έκδοση βίζας για τους Ινδούς που θέλουν να τελέσουν γάμους στη χώρα σας. Εχω νοικιάσει σπίτι εδώ, κι έχουμε, ως εταιρία, αποκλειστικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Θα δω σκηνοθέτες και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved