Αυτό είναι το νέο αμόρε της Χερντ;
Hollywood

Αυτό είναι το νέο αμόρε της Χερντ;

Νέο κεφάλαιο φημολογείται ότι άνοιξε στην ερωτική ζωή της η Άμπερ Χερντ, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον δισεκατομμυριούχο Ιλον Μασκ.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Aquaman Down Under», φέρεται ότι περνάει τις νύχτες της με διάσημο Αυστραλό αθλητή. Τον νέο έρωτα της Χερντ αποκάλυψε η αυστραλιανή ιστοσελίδα Gold Coast Bulletin, επικαλούμενη μια μάλλον ασυνήθιστη πηγή.

Οπως αναφέρει στο σχετικό άρθρο της, μόλις μία μέρα πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού Χερντ - Μασκ έλαβε στο e-mail της μήνυμα που ανέφερε ότι γνωστός αθλητής, το όνομα που οποίου επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει, «περνάει πολλά βράδια της εβδομάδας στο σπίτι της Χερντ και φεύγει το πρωί, μοιάζοντας με γάτα που έφαγε το γλυκό».

Η ιστοσελίδα, όπως αναφέρει η espresso, αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον αθλητή, ο οποίος διέψευσε την είδηση, ρωτώντας «ποιος σας είπε κάτι τέτοιο;».
Η απάντηση στο ερώτημα του αθλητή, ωστόσο, είναι πιο εντυπωσιακή ακόμα και από την ίδια την είδηση, καθώς, σύμφωνα με την Gold Coast Bulletin, η διεύθυνση IP από την οποία στάλθηκε το e-mail φέρεται ότι ανήκει στην εταιρία του Ιλον Μασκ, SpaceX. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved