Δανάη Παππά: «Στα σχέδια της δεν ήταν να εγκαταλείψει τον άντρα της…»
Hollywood

Δανάη Παππά: «Στα σχέδια της δεν ήταν να εγκαταλείψει τον άντρα της…»

Η Δανάη Παππά μας συστήνει την ηρωίδα που υποδύεται στην σειρά «Τατουάζ»;

«Υποδύομαι την Αννα Ραζή, Μια Ελληνίδα που ζει τα τελευταία δέκα χρόνια με την οικογένεια της στο Λονδίνο και εργάζεται ως χορεύτρια» τόνισε στον Τηλεθέατη.

-Η Άννα ερωτεύεται παράφορα τον Άλεξ;

«Ναι, τον ερωτεύεται παράφορα, αλλά δεν προλαβαίνει να ζήσει όπως ονειρευόταν αυτόν τον έρωτα».

-Σε σημείο να εγκαταλείψει τον, άντρα της;

«Στα σχέδια της δεν ήταν να εγκαταλείψει τον άντρα της, αλλά να του ξεκαθαρίσει τη θέση της μετά το ταξίδι στην Αίγινα. Πράγμα που δεν κατάφερε, λόγω των γεγονότων που συνέβησαν...».

-Ο εφιάλτης πότε ξεκινά;

«Ο Αλέξανδρος δε να εμφανίζεται σε ένα από τα ραντεβού του με την Άννα και εκείνη, με τους γονείς του αποφασίζουν να πάνε στο σπίτι του να τον βρουν. Αντί, όμως, για τον Αλέξανδρο βρίσκουν μια κοπέλα δολοφονημένη. Εκεί ξεκινά ο εφιάλτης για τους βασικούς ρόλους της σειράς».

-Μέσα από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πόσο καλά μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο;

«Κατά τη δική μου άποψη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από τα μηνύματα και τις φωτογραφίες, που βλέπεις στο ίντερνετ κι αν αποφασίσεις να συναντηθείς με κάποιον ρισκάρεις σοβαρά τη σωματική σου υγεία. Ο Αλεξ και η Αννα είναι πρόσωπα μυθοπλασίας και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν πρέπον να αντιμετωπιστούν οι πράξεις τους ως πραγματικές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved