Κατάσκοπος ο πατέρας του Τσάκι Τσαν
Hollywood

Κατάσκοπος ο πατέρας του Τσάκι Τσαν

Άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά χρόνια του και την οικογένειά του αποκάλυψε ο σταρ των ταινιών πολεμικών τεχνών Τσάκι Τσαν.

Ο 63χρονος ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ αλλά πέρασε τα εφηβικά χρόνια του στην Αυστραλία, αποκάλυψε, όπως αναφέρει η espresso, ότι η σχέση του με τη χώρα είναι πιο βαθιά, καθώς ο πατέρας του ήταν κατάσκοπος και κρυβόταν για χρόνια στην αμερικανική πρεσβεία της Καμπέρα.

Οπως εξήγησε, ο πατέρας του, Τσάρλι αρχικά έφυγε από την Κίνα και πήγε στο Χονγκ Κονγκ για να γλιτώσει την αιχμαλωσία από τους αντίπαλους κομμουνιστές.

«Ηταν κατάσκοπος και κρυβόταν στο Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία» δήλωσε στην ιστοσελίδα News.com.au και πρόσθεσε ότι δεν θα γινόταν ποτέ γνωστός με το επαγγελματικό του ψευδώνυμο «Τζάκι», αν δεν τύχαινε να μετακομίσει η οικογένειά του στην Αυστραλία.

Αν και οι γονείς του, Τσαρλς και Λιλί, έζησαν στην Καμπέρα, ο ίδιος πέρασε τα παιδικά χρόνια του σε οικοτροφείο στο Χονγκ Κονγκ, όπου εκπαιδεύτηκε στις πολεμικές τέχνες και στα ακροβατικά, που έμελλαν να τον αναδείξουν παγκοσμίως

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved