Jolie-Pitt: Θα έπαιρναν μέρος σε επιχείρηση σύλληψης αντάρτη
Hollywood

Jolie-Pitt: Θα έπαιρναν μέρος σε επιχείρηση σύλληψης αντάρτη

Τι σχέση μπορεί να έχει η Angelina Jolie και ο Brad Pitt στην επιχείρηση σύλληψης ενός αντάρτη;

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για ταινία.

Η Angelina Jolie είχε συμφωνήσει με τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να μεταμφιεστεί σε Σον Πεν και να βγάλει από τη μέση καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου.

Την ιδέα για τη σύλληψη του διαβόητου αντάρτη της Ουγκάντα, Τζόζεφ Κόνι, είχε η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία θα είχε ως συνεργό της τον Μπραντ Πιτ. Το σχέδιο, όμως, δεν προχώρησε, καθώς την τελευταία στιγμή η Τζολί έκανε πίσω.

Η μυστική αποστολή για τους τότε Μπραντζελίνα, η οποία θυμίζει την επιχείρηση σύλληψης του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο», κατά κόσμον Χοακίν Γκουσμάν, έπειτα από συνέντευξη στον Σον Πεν, αποκαλύφθηκε από τη διαρροή απόρρητων εγγράφων του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη γαλλική ιστοσελίδα Mediapart. Σε αυτά τα έγγραφα, ο τότε εισαγγελέας Λούις Μορένο Οκάμπο υποστηρίζει ότι η Τζολί αυτοπροτάθηκε για να παίξει τον ρόλο του δολώματος, όταν ο Οκάμπο την πλησίασε την άνοιξη του 2012.

Σύμφωνα με το σχέδιο, όπως αποκαλύπτει η «Sunday Times of London», οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις θα μετέφεραν την Τζολί και τον Πιτ κοντά στο κρησφύγετο του Κόνι. Χάρη στον θαυμασμό που έτρεφε ο Κόνι, ο οποίος καταζητείται για μαζικούς φόνους, απαγωγές παιδιών και τη μετατροπή τους σε σκλάβους του σεξ, η Τζολί θα τον έπειθε να πάνε για γεύμα, όπου θα επενέβαιναν οι στρατιώτες για να τον συλλάβουν. Η ίδια στην αρχή έδειχνε ενθουσιασμένη με αυτό, αλλά από ένα σημείο και έπειτα σταμάτησε ν’ απαντάει στα e-mail και τελικά η επιχείρηση για την σύλληψη του αντάρτη δεν έγινε αλλά παρέμεινε για αρκετά χρόνια ένα μυστικό, καθώς αυτό ήταν να συμβεί το 2012.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved