Dustin Hoffman: Τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση σε 17χρονη
Hollywood

Dustin Hoffman: Τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση σε 17χρονη

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στο Hollywood για σεξουαλική παρενόχληση πασίγνωστων ηθοποιών σε ανήλικα παιδιά.

Αυτή τη φορά, αυτός που κατηγορείται είναι ο Dustin Hoffman. Η συγγραφέας Anna Graham Hunter, κατηγορεί τον ηθοποιό, ότι τη θώπευε, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο θάνατος του εμποράκου», αλλά και πως μιλούσε απρεπώς μπροστά της, για το σεξ.

«Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα. Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα οπίσθιά μου, μιλούσε για το σεξ μπροστά μου. Ενα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε ''Θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτορίδα. Οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια. Έφυγα άφωνη, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα» ανέφερε στο Hollywood Reporter.

Η Hunter κατέγραφε όσα ζούσε στο ημερολόγιό της: «Σήμερα, την ώρα που συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθιά μου τέσσερις φορές. Τον χτύπησα κάθε φορά δυνατά και του είπα ότι ήταν ένας βρωμόγερος».

«Στα 49 μου, καταλαβαίνω ότι όσα έκανε ο Ντάστιν Χόφμαν ταιριάζει στο ευρύτερο μοτίβο του τι βιώνουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά και αλλού. Ηταν αρπακτικό, ήμουν παιδί και αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Dustin Hoffman απάντησε στα όσα είπε η συγγραφέας στον Guardian: «Εχω τον απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια που οτιδήποτε μπορεί να έχω κάνει μπορεί να την έφερε σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved