Harvey Weinstein: Χρησιμοποίησε πράκτορες της Mossad για να... φιμώσει τα θύματά του
Hollywood

Harvey Weinstein: Χρησιμοποίησε πράκτορες της Mossad για να... φιμώσει τα θύματά του

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Harvey Weinstein. Προσπάθησε να... «φιμώσει» τα θύματά του χρησιμοποιώντας την βοήθεια πρακτόρων της Mossad!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό New Yorker. Και δεν μένει εκεί. Δίνει και λεπτομέρειες. Ένας «στρατός κατασκόπων», ήταν ο λόγος που τόσοι ηθοποιοί όσο και δημοσιογράφοι είχαν σιωπήσει σχετικά με τις γυναίκες που παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Η εταιρεία ασφαλείας Black Cube, που διευθύνεται από πρώην συνεργάτες της Mossad, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο πρώην παραγωγός της Miramax προσέλαβε την Black Cube καθώς και την Kroll, προκειμένου να ανακαλύψουν «πικάντικες» λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική και σεξουαλική ζωή δεκάδων γυναικών και δημοσιογράφων για να μπορεί εκείνος να τις εκβιάσει πριν προλάβουν εκείνες να τον «δώσουν».

Η Black Cube είναι «μια επίλεκτη ομάδα βετεράνων από την ισραηλινή ελίτ των πληροφοριών». Ο Harvey Weinstein έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση και είδε το όνομά του αλλά και την καριέρα του να καταστρέφονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved