Ανασκόπηση 2017: Αυτοί είναι οι γάμοι της διεθνούς showbiz
Hollywood

Ανασκόπηση 2017: Αυτοί είναι οι γάμοι της διεθνούς showbiz

Τελικά, πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν το μεγάλο βήμα μέσα στο 2017.

Ζευγάρια της διεθνούς showbiz παντρεύτηκαν το άλλο τους μισό και αρκετοί από αυτούς μοιράστηκαν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους μέσα από τα social media.

Φυσικά, οι περισσότεροι γάμοι ήταν … υπερπαραγωγή. Άλλωστε, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνους.

Πάμε να τους θυμηθούμε έναν έναν.

Ο Burak Ozcivit, ο πρωταγωνιστής του Kara Sevda παντρεύτηκε την ηθοποιό Fahriye Evcen. Tο ζευγάρι μετά τον εντυπωσιακό του γάμο, έφυγε για ταξίδι του μέλιτος.

Η 23χρονη κόρη του Swarovski, Βικτόρια παντρεύτηκε τον καλό της, επιχειρηματία Γουέρνερ Μουρτζ, ο οποίος είναι σχεδόν 17 χρόνια μεγαλύτερός της.Swarovski, Βικτόρια παντρεύτηκε τον καλό της, επιχειρηματία Γουέρνερ Μουρτζ, ο οποίος είναι σχεδόν 17 χρόνια μεγαλύτερός της. Ο γάμος τους έγινε στην Τεργέστη της Ιταλίας στον καθεδρικό ναό του Σαν Γκούστο, με 250 καλεσμένους. Το νυφικό ήταν απλά υπερπαραγωγή και ζύγιζε 46 κιλά.

Η Laetitia Casta παντρεύτηκε τον Louis Garrel σε μια ρομαντική τελετή στην Κορσική. Στην τελετή, το μοντέλο έφτασε με τα τρία της παιδιά, ενώ το τον γάμο τον έκανε ο Δήμαρχος, Etienne Suzzoni.

Οχι ένα, όχι δυο, αλλά... τέσσερα νυφικά φόρεσε στον γάμο της η Seyma Subasi. Ο γάμος της με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali έγινε στο Saint Tropez και κράτησε... τρεις μέρες.

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε στην Κύπρο μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Λιβάνου, η Rita Hayek με τον Abdallah Rebeiz. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο ξενοδοχείο Londa της Λεμεσού, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων.

Ο Daniel Alves παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, το 23 χρονο μοντέλο Joana Sanz. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2005.

Ο 24χρονος Alvaro Morata, επιθετικός της Ρεάλ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alice Campello και μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία από τον γάμο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Alvaro Morata, επιθετικός της Ρεάλ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alice Campello και μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία από τον γάμο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Miranda Kerr παντρεύτηκε μυστικά τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel. Καλεσμένοι ήταν μόνο σαρανταπέντε άτομα. Το μυστήριο έγινε και στο νέο τεύχος της Αμερικανικής Vogue δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους!

Η κριτής και χορεύτρια του Αμερικάνικου Dancing with the stars,Julianne Hough, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μία υπέροχη εξωτερική ρομαντική τελετή στο Idaho με τον αγαπημένο της.

Ο Michael Fassbender και η Alicia Vikander έπειτα από 3 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα.

O ΑΒΥ Πρίγκιπας Philip και η Danica Marinkovic παντρεύτηκαν στην Εκκλησία Saborna στο Βελιγράδι. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε από τον Σέρβο Παναγιότατο Πατριάρχη Irinej. Κουμπάροι ήταν οι ABY Πριγκίπισσα της Σουηδίας Victoria και Πρίγκιπας Peter.

Ο Kit Harington παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Rose Leslie. Ο Jon Snow κοινοποίησε την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα The Times.

H Gizem Karaca που γνωρίσαμε μέσα από τις τουρκικές σειρές με τελευταία το «Kara Sevda» παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια λαμπερή τελετή με το νυφικό της να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Η Julia Stiles γνώρισε τον Preston J.Cook, ως βοηθό εικονολήπτη το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας Go With Me ενώ τα νέα του αρραβώνα ήρθαν τον Δεκέμβριο 2016. Ο γάμος τους έγινε τέλος Σεπτέμβρη.

Ο Jamie Foxx και Katie Holmes παντρεύτηκαν αρχές Νοεμβρίου.

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Jason Momoa και η Lisa Bonet παντρεύτηκαν επισήμως αρχές Νοεμβρίου.

Η Kate Upton και ο Justin Verlander ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στο Castiglion del Bosco στην Τοσκάνη.

Κι όμως, Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth κράτησαν την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Σερένα Γουίλιαμς και ο αγαπημένος της, Αλέξις Οχάνιαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved