Η Χρυσή Σφαίρα έφερε αποκαλύψεις για τον James Franco- Ποιες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρανόχλη
Hollywood

Η Χρυσή Σφαίρα έφερε αποκαλύψεις για τον James Franco- Ποιες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρανόχλη

Κέρδισε την καρφίτσα για τον Α' αντρικό ρόλο, αλλά πριν καλά καλά ολοκληρώσει την ομιλία του, τα social media γέμισαν με κατηγορίες. 

«Χαριτωμένη η καρφίτσα “Time's Up”, Τζέιμς Φράνκο. Θυμάσαι τη φορά που μου είχες σπρώξει το κεφάλι προς το εκτεθειμένο πέος σου μέσα στο αμάξι και την άλλη φορά που είπες στη φίλη μου να έρθει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου, ενώ ήταν 17 ετών; Ήταν αφότου είχες πιαστεί να κάνεις το ίδιο σε άλλη 17χρονη» έγραψε η ηθοποιός Βάιολετ Πάλεϊ, ειρωνευόμενη τη δήθεν συμπαράστασή του στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Χόλιγουντ με την εν λόγω καρφίτσα στο πέτο του, ενώ σε επόμενο tweet της, η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η ίδια ήταν τότε ενήλικη.

Ειρωνικό ύφος είχε, όμως, και η ανάρτηση της πρώην συμπρωταγωνίστριάς του σε ταινίες μικρού μήκους της σχολής του, Studio 4, Σάρα Τίθερ Κάπλαν. «Εϊ, Τζέιμς Φράνκο, ωραία η καρφίτσα “Time's Up” που φόρεσες στις Χρυσές Σφαίρες. Θυμάσαι που πριν από λίγες εβδομάδες μού είπες ότι το γυμνό που με έβαλες να κάνω σε δύο από τις ταινίες σου, αντί 100 δολαρίων την ημέρα, δεν ήταν εκμετάλλευση, επειδή είχα υπογράψει συμβόλαιο;» έγραψε με τη σειρά της, προτείνοντάς του σε επόμενο tweet της, τώρα που βραβεύτηκε, να αρχίσει να δίνει στις επόμενες ταινίες του ομιλούντες ρόλους που δεν απαιτούν γυμνό στις δεκάδες γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει γυμνό και σκηνές σεξ σε ταινίες του κατά το παρελθόν.

Το tweet της Αλι Σίντι, ήταν: «Γιατί παρουσιάζει τη βραδιά άνδρας και γιατί επετράπη η είσοδος στον Τζέιμς Φράνκο; Είπα πολλά» έγραψε, ενώ μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού πρόσθεσε: «Μόλις κέρδισε ο Φράνκο. Σας παρακαλώ, μη με ρωτήσετε ξανά γιατί άφησα τον κινηματογράφο και την τηλεόραση».

Από την πλευρά του James Franco δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved