Ηθοποιοί του Hollywood καταφεύγουν σε… εξορκίστρια
Hollywood

Ηθοποιοί του Hollywood καταφεύγουν σε… εξορκίστρια

Έχουμε δει κι έχουμε δει εξορκισμούς σε διάφορες ταινίες. Ήρθε η ώρα να τους δούμε και στην… πραγματική ζωή και μάλιστα με πρόσωπα του Hollywood.

Η ηθοποιός Megan Duffy είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν εμπιστευτεί την 39χρονη Rachel Stavis για να… εξορκίσει τους δαίμονές της.

Η Rachel Stavis, η πρώτη μη θρησκευόμενη εξορκίστρια, επέτρεψε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό συνεργείο να την καταγράψει εν ώρα εργασίας στο σπίτι της, στους λόφους του Στούντιο Σίτι στο Λος Αντζελες.

«Ηταν πραγματικά παράξενο. Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δόντια μου από το να χτυπάνε κι έτρεμα» δήλωσε η Megan Duffy, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία τρόμου «Maniac» μιλώντας στην κάμερα της Daily Mail TV μετά και τον δεύτερο εξορκισμό της από τη Stavis, η οποία κάνει κρυφά εξορκισμούς σε σταρ εδώ και χρόνια.

Οπως αναφέρει στο νέο βιβλίο της με τίτλο «Sister of darkness. The chronicles of a modern exorcist» έχει βοηθήσει μεγιστάνες του Χόλιγουντ, νικητές βραβείων Οσκαρ, ακόμη και πολιτικούς να απαλλαγούν από τους δαίμονές τους.

Η 39χρονη εξορκίστρια δεν διαφημίζει τις υπηρεσίες της και εργάζεται δωρεάν.

«Βλέπω επικεφαλής κινηματογραφικών στούντιο, ροκ σταρ, νικητές Οσκαρ, πολιτικούς, όλων των ειδών ανθρώπους. Βλέπω επίσης τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, γιαγιάδες, καθημερινούς ανθρώπους που υποφέρουν εξίσου» αναφέρει η Stavis.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved