Έχετε δει το σπίτι της Sharon Stone; Θα πάθετε... πλάκα!
Hollywood

Έχετε δει το σπίτι της Sharon Stone; Θα πάθετε... πλάκα!

Η Sharon Stone άνοιξε τις πόρτες του πανέμορφου σπιτιού της στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει με τους τρεις γιους της και μας δείχνει τις πιο όμορφες γωνιές του... 

Η φωτογράφηση του σπιτιού έγινε για το περιοδικό Architectural Digest και η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές τις τους χώρους όπου περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της με τους γιους της Roan, 17, Laird, 12, και Quinn, 11 ετών.
«Αυτό το σπίτι έχει τη δική του φωνή», δήλωσε η σταρ και συνέχισε: «μόλις καταλάβαμε τη γλώσσα του design, η διαδικασία έγινε πολύ πιο εύκολη!». Η όμορφη βίλα ανακαινίστηκε πριν από 25 χρόνια και όπως εξηγεί η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να την κάνει μόνιμη κατοικία της καθώς εκεί ένιωθε ασφαλής: «Ξαφνικά, άρχισα να έχω παρανοϊκούς stalkers να παρακολουθούν όλη μέρα το σπίτι μου. Η αστυνομία ήταν συνεχώς απ’ έξω. Κάποια στιγμή, μου είπαν να βάλω μερικά πράγματα σε μια βαλίτσα για να με μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο. Κατάλαβα ότι έπρεπε να βρω ένα καινούργιο σπίτι, με περίφραξη και πύλη» είπε. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έκανε την ανακαίνιση μαζί με επαγγελματία του inner design, προκειμένου να προσδώσει σε κάποιους χώρους τον χαρακτήρα που ήθελε, παρήγγειλε τα πλακάκια από ένα κάστρο στην Ελβετία για το πάτωμα! Όπως αποκάλυψε η ίδια επίσης, συνδύασε αντίκες με πιο μοντέρνα κομμάτια και επένδυσε σε ιδιαίτερα έργα Τέχνης, για να δώσει στην έπαυλη μια σοφιστικέ και νοσταλγική αύρα που να αποπνέει... ιστορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved