Lara Fabian: «Οταν η συναυλία του 2016 στην Αθήνα ακυρώθηκε, ένιωσα συντριβή»
Hollywood

Lara Fabian: «Οταν η συναυλία του 2016 στην Αθήνα ακυρώθηκε, ένιωσα συντριβή»

Η Lara Fabian ενόψει των μεγάλων συναυλιών που θα δώσει στην Ελλάδα, μιλάει για τις υποσχέσεις που έχει δώσει στον ελληνικό λαό αλλά και για οτ πώς ένιωσε όταν το 2016 είχε ακυρωθεί η συναυλία της στην Αθήνα. 

Ποιο ήταν το πιο συγκινητικό πράγμα που σας έχει πει θαυμαστής σας;

Βρισκόμουν σε ένα mall και ξαφνικά κάποιος στράφηκε και μου είπε: «Μου αρέσεις. Οχι απλώς για τη μουσική σου, αλλά για το ποια είσαι». Κατάλαβα ότι πέρα από τα τρία λεπτά που διαρκεί ένα τραγούδι μου, ίσως έχω καταφέρει να δημιουργήσω έναν σύνδεσμο με αυτόν τον άνθρωπο, σε καθαρά ανθρώπινη βάση. Και αυτό είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο βραβείο και ποια η μεγαλύτερη θυσία της διαδρομής σας;

Το ότι συνεχίζεται το ταξίδι είναι το μεγαλύτερο βραβείο. Και, πιστέψτε με, δεν το θεώρησα ποτέ δεδομένο. Δεν παύω να εκπλήσσομαι που οι άνθρωποι στην Αθήνα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Λος Άντζελες ή στο Σάο Πάολο ίσως ξοδεύουν κάποιες από τις λίγες οικονομίες τους για να αγοράσουν ένα εισιτήριο, να με συναντήσουν και να μοιραστούμε δύο ώρες μαζί. Για ποια θυσία να μιλήσω εγώ, λοιπόν; Θα ήταν τόσο λάθος... Οχι, δεν υπάρχει η παραμικρή θυσία από πλευράς μου. Μόνο ευγνωμοσύνη.

Οταν ακυρώθηκε η προηγούμενη συναυλία σας στην Αθήνα, υποσχεθήκατε να επιστρέψετε. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να κρατάτε τις υποσχέσεις σας;

Δεν υπόσχομαι συχνά, αλλά όταν δίνω μια υπόσχεση φροντίζω να την τηρήσω. Οταν η συναυλία του 2016 ακυρώθηκε, λόγω καταιγίδας, λίγα λεπτά πριν βγω στη σκηνή, ένιωσα συντριβή. Δεν μπορούσα καν να βγω και να πω στους ανθρώπους που περίμεναν στη βροχή δυο λόγια -η ασφαλιστική μου εταιρεία μού το απαγόρευσε, για λόγους ασφαλείας, λόγω του βρεγμένου ηλεκτρικού εξοπλισμού. Επίσης, δεν λειτουργούσε ούτε ένα μικρόφωνο. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, λοιπόν, και το πρώτο πράγμα που έκανε ο μάνατζέρ μου ήταν να αρχίσει τα τηλεφωνήματα, προσπαθώντας να σιγουρέψει ότι θα επιστρέφαμε. Αυτή τη φορά θα είμαστε σε σκεπαστό χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Ποια είναι η σημαντικότερη υπόσχεση που έχετε δώσει στον εαυτό σας και την κρατήσατε;

Να περιτριγυρίζομαι μόνο από καλούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που αγαπώ, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved