Brad Pitt - Leonardo DiCaprio: Προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Λος Άντζελες με εμφάνισή τους
Hollywood

Brad Pitt - Leonardo DiCaprio: Προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Λος Άντζελες με εμφάνισή τους

Προκάλεσαν παραλήρημα!

Οταν δύο από τους πιο γοητευτικούς σταρ της μεγάλης οθόνης βγαίνουν σε κεντρικό δρόμο για γυρίσματα, η κυκλοφορία παραλύει ακόμα κι αν πρόκειται για το Λος Αντζελες, όπου οι κάτοικοι έχουν θεωρητικά αναπτύξει «ανοσία» σε τέτοια φαινόμενα.

Ο Μπραντ Πιτ και ο Leonard Di Caprio προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο και έκαναν το συγκεντρωμένο πλήθος να παραληρεί όταν έκαναν την εμφάνισή τους με 70s look στη Hollywood Boulevard για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once upon a time in Hollywood». Ο 43χρονος Ντι Κάπριο υποδύεται έναν πρώην ηθοποιό ταινιών γουέστερν, τον Ρικ Ντάλτον, ενώ ο 54χρονος Πιτ τον επί σειράν ετών ντουμπλέρ του, Κλιφ Μπουφ.

Το σενάριο τους ήθελε να επιβιβάζονται σε ένα vintage cabrio όχημα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ήταν καθισμένος λίγο πιο μακριά, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεδομένου ότι το story εξελίσσεται στα 70s, εκτός από το αμάξι όπου επέβαιναν οι πρωταγωνιστές, γύρω τους κυκλοφορούσαν πολλά ακόμη vintage οχήματα της παραγωγής.

Παρότι, πάντως, οι θαυμάστριές τους ξεροστάλιαζαν πίσω από τα προστατευτικά κάγκελα φωνάζοντας τα ονόματά τους και ελπίζοντας σε μια φωτογραφία μαζί τους, οι δύο ηθοποιοί, συνηθισμένοι στις εκδηλώσεις λατρείας, παρέμεναν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, χωρίς να λείψουν φυσικά και οι πιο χαλαρές στιγμές, όπου έκαναν πλάκα μεταξύ τους. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved