Οι επικίνδυνες δίαιτες του Χόλιγουντ
Hollywood

Οι επικίνδυνες δίαιτες του Χόλιγουντ

Είναι όμορφες, λαμπερές και φροντίζουν σχεδόν 365 ημέρες το χρόνο τη σιλουέτα τους.

Πέρα όμως από τις διαδεδομένες και δημοφιλείς δίαιτες που ακολουθούν, υπάρχουν κάποιες ακόμη που δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι υπάρχουν.

Αυτές λοιπόν είναι οι πλέον παράξενες δίαιτες των σταρ του Χόλιγουντ, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και επικίνδυνες!

Gwyneth Paltrow
Ενεργειακή διατροφή
Σε συνέντευξη της η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου δήλωσε ότι δεν επιτρέπει στα παιδιά της να καταναλώσουν γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη ή σόγια. Η σταρ για πολλά χρόνια ακολουθούσε τη λεγόμενη «μακροβιοτική δίαιτα» και, ακόμα και τώρα, βάζει αυστηρούς κανόνες και αποκλείει πράγματα από τη διατροφή της. Η μακροβιοτική διατροφή βασίζεται στην αρχαία κινεζική φιλοσοφία της εξισορρόπησης μεταξύ της γιανγκ ενέργειας - των δύο πόλων της ζωτικότητας του σύμπαντος. Πρόκειται για μια «ενεργειακή» διατροφή που πρεσβεύει ότι εξασφαλίζει την αρμονική λειτουργία του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής. Δεν απέχει πολύ από τις αρχές της μεσογειακής διατροφής, με δεδομένο ότι είναι πλούσια σε ακατέργαστα σιτηρά, λαχανικά, φρούτα, όσπρια και θαλασσινά. Επίσης, προβλέπει τον περιορισμό της κατανάλωσης κρέατος πουλερικών και γαλακτοκομικών. Ορισμένα από τα πιάτα της μας είναι γνώριμα, για παράδειγμα, ψάρι με σαλάτα, όσπρια με ρύζι, θαλασσινά με λαχανικά.

Christina Aguilera
Η δίαιτα των χρωμάτων
Η τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα με το ομολογουμένως εντυπωσιακό σώμα ορκίζεται πίστη στη δίαιτα των 7 ημερών και χρωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι κατανάλωνε, κάθε μέρα, τροφές ενός μόνο χρώματος. Ξεκινώντα$ με το λευκό, συνεχίζει με κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, μοβ, κίτρινο και, τέλος, όλα τα χρώματα μαζί.

Jennifer Aniston
Το θαυματουργό έλαιο καρύδας
Η Τζένιφερ Άνιστον πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έχει σταματήσει τη δίαιτα και έχει στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πριν από αυτό, η σταρ ορκιζόταν στη δίαιτα με τις παιδικές κρέμες αλλά και τα πιάτα βασισμένα στο έλαιο καρύδας, το οποίο υποτίθεται ότι ενισχύει το μεταβολισμό και βοηθάει να χάσουμε ευκολότερα βάρος.

Beyonce
Ο θαυματουργός χυμός
Η Μπιγιονσέ έχασε παλαιότερα 10 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της στο «Dreamgirls» με μια πολύ περίεργη δίαιτα. Η εν λόγω διατροφή περιείχε αποκλειστικά χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν. Τώρα δηλώνει ότι δεν κάνει καμία δίαιτα, απλά προσέχει τη διατροφή της.

Victoria Beckham
Στοπ στο γάλα
Η Βικτόρια Μπέκαμ ακολουθεί, επί σειρά ετών, την αλκαλική δίαιτα, η οποία σχετίζεται με τα επίπεδα του pΗ στον οργανισμό και στα υγρά του σώματος (το αίμα και την ουρία). Σε αυτήν το 70% των τροφών που πρέπει να καταναλώνονται είναι ωμά, ενώ απαγορεύονται γαλακτοκομικά και η πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Συγκεκριμένα, στις αλκαλικές τροφές συμπεριλαμβάνονται τα περισσότερα λαχανικά, όξινα φρούτα, όπως το λεμόνι, το γκρέιπ φρουτ και το αβοκάντο, αλλά και αρκετοί ξηροί καρποί και όσπρια, όπως αμύγδαλα, σουσάμι και φακή.

Jennifer Lopez
Γκρέιπφρουτ σε μορφή χαπιού
Η Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί τη δίαιτα Dukan, η οποία είναι βασισμένη στην κατανάλωση πρωτεΐνης. Όμως, η πιο extreme μυστική δίαιτα της είναι ένα εκχύλισμα γκρέιπφρουτ σε μορφή χαπιού, το οποίο ενισχύει τις λειτουργίες του οργανισμού.

Megan Fox
Το επικίνδυνο ξύδι
Η Μέγκαν Φοξ κάνει κατά διαστήματα τη δίαιτα με το ξίδι. Τι ακριβώδ δηλαδή; Πίνει σφηνάκια καθαρού ξιδιού, τα οποία υποτίθεται ότι καθαρίζουν το στομάχι. Στην ουσία πρόκειται για μία από τις πλέον επικίνδυνες δίαιτες, καθώς προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο στομάχι, ακόμα και διάτρηση!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved