Η Τζένιφερ Λόρενς σε… ρόλο τηλεοπτικής προξενήτρας!
Hollywood

Η Τζένιφερ Λόρενς σε… ρόλο τηλεοπτικής προξενήτρας!

Είναι μόλις 28 ετών, αλλά έχει ήδη συμπληρώσει μια 8ετία στην υποκριτική και έχει καταφέρει από τα 25 της να είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της αναλαμβάνοντας καθήκοντα «τηλεοπτικής προξενήτρας»!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέκτησε τη δική της εταιρία παραγωγής προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της να λανσάρει το δικό της reality dating show.

Σε συνεργασία με τον Τζάστιν Πόλσκι ίδρυσε την εταιρία Excellent Cadaver και υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με τα στούντιο παραγωγής Makeready. Η Λόρενς, η οποία είναι μεγάλη φαν των ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» και «Real Housewives», είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία «reality TV» για να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Όπως φαίνεται έβαλε σε εφαρμογή το… σχέδιο της και έχει ήδη ανακοινώσει αποχή ενός έτους από την υποκριτική. Η Τζένιφερ Λόρενς, δεν είναι μόνη σε αυτό, αλλά έχει και τη στήριξη του συντρόφου της, Κουκ Μαρόνεϊ, με τον οποίο είναι ζευγάρι από τον περασμένο Ιούνιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved