JLo-Alex Rodriguez: Τελικά πόσο ταιριάζουν; Το τεστ που έκαναν ήταν... καταστροφή! (photos+video)
Hollywood

JLo-Alex Rodriguez: Τελικά πόσο ταιριάζουν; Το τεστ που έκαναν ήταν... καταστροφή! (photos+video)

H Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι σίγουρα από τα πιο λαμπερά και ταιριαστά ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ! Ή μήπως όχι;

Γιατί τώρα που βιώνουν και εκείνοι τον εγκλεισμό του κορονοϊού, για να περάσει η ώρα στο σπίτι, είπαν να θέσουν τη σχέση τους σε δοκιμασία και μάλλον... εκτέθηκαν!

Ο λόγος;

Ως ζευγάρι είπαν να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις για τη σχέση τους και ανάλογα με το πόσο θα ταυτίζονταν στις απαντήσεις τους, θα αποδείκνυαν και πόσο ταιριάζουν!

Έλα όμως που στις τόσες ερωτήσεις που απάντησαν μόλις λίγες ήταν εκείνες στις οποίες έδειξαν να ταυτίζονται!

Ερωτήσεις τύπου "ποιος έδωσε το πρώτο φιλί" ή "ποιος απολογείται πρώτος μετά από κάθε καβγά" ή "ποιος είναι πιο υπομονετικός στη σχέση αυτή" δεν απαντήθηκαν ποτέ... σωστά αφού ο καθένας έδειχνε τον εαυτό του. Κοινώς... καμία επαφή!

Όμως, η αλήθεια είναι πως η Λατίνα σταρ και ο σύντροφός της δεν έχουν καμία ανάγκη από τέτοιου είδους τεστ για να αποδείξουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Συχνά η JLo άλλωστε, σε συνεντεύξεις της παραδέχεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του πρώην επαγγελματία παίκτη του Baseball ο οποίος της είχε κάνει έκπληξη πριν από έναν χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις Μπαχάμες. Τότε και ενώ η JLo δεν γνώριζε τίποτα, γονάτισε μπροστά της σε μία παραλία, της ζήτησε να τον παντρευτεί και της χάρισε ένα υπέροχο μονόπετρο με διαμάντι 16 καρατίων.

To ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του για το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι αμφίβολο, ίσως, να συμβεί καθώς βρισκόμαστε εν μέσω παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού και όλα είναι ρευστά.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η JLo και ο Alex Rodriquez δεν χρειάζονται τεστ για να αποδείξουν ότι είναι ταιριαστοί αφού μοιάζουν γεννημένοι ο ένας με τον άλλον. Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους δυο τους να απαντούν στο εν λόγω ερωτηματολόγιο.

https://www.instagram.com/p/B-H-beeHvVa
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved