Game of Thrones: Η ζωή του John Snow και της Khaleesi έναν χρόνο μετά
Hollywood

Game of Thrones: Η ζωή του John Snow και της Khaleesi έναν χρόνο μετά

Το Game of Thrones μπήκε στη ζωή μας το 2011 κι από τότε μέχρι το 2019 μας κράτησε συντροφιά και μας έκανε να αντιληφθούμε τι θα πει «πώρωση».

Ολόκληρος ο πλανήτης έπαθε εμμονή με τους ήρωες, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να πιάνει κόκκινο κι η προσμονή κάθε νέου επεισοδίου να είναι μεγαλύτερη κι από την προσμονή του μηναίου μισθού.

Οι κριτικές ήταν διθυραμβικές, μέχρι την προβολή του τελευταίου κύκλου φυσικά που οι σεναριογράφοι τα θαλάσσωσαν και απογοήτευσαν τους αναρίθμητους fans, καθώς το φινάλε δεν ικανοποίησε κανένα. Είναι δυνατόν να πετιέται ο John Snow σαν στημένη λεμονόκουπα και η Khaleesi να βρίσκει τραγικό θάνατο από το χέρι του; Και καλά να συμβούν όλα αυτά, κάθεται κι ο Bran στον θρόνο και λες «για ποιο λόγο Θεέ μου;». Τέλος πάντων! Η σειρά φαινόμενο, λοιπόν, η οποία έχει χαρακτηριστεί από το Times ως η δημοφιλέστερη στον κόσμο και έχει λάβει συνολικά 372 βραβεία, μας έλειψε κι είπαμε να δούμε τι κάνουν οι δύο από τους πιο βασικούς της πρωταγωνιστές. Γιατί αν ήσουν θαυμαστής του GOT θα θυμάσαι, ότι βασικός πρωταγωνιστής δεν υπήρχε και πολύ, αφού όλο και κάποια χατζάρα θα του έπαιρνε το κεφάλι!

Kit Harington

Ο Kit Harington ή αλλιώς John Snow, λίγο μετά το τέλος του Game of Thrones μπήκε σε κέντρο ευεξίας, με τον manager του να δηλώνει στη Daily Mail ότι ήταν κάτι που έκανε για να δώσει λύση σε προσωπικά του ζητήματα. Τι να κάνει κι αυτός; Η επιτυχία τον κλάταρε, ενώ μάλιστα είχε κι εκείνος δηλώσει ότι χρειάστηκε να κάνει ακόμη και ψυχοθεραπεία για να διαχειριστεί την κατάσταση. «Η τελευταία σεζόν φάνηκε σαν να σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει. Όλοι μας ήμασταν ερείπια στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή λυπόμασταν που τελείωνε ή επειδή ήταν τόσο κουραστική», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο GQ. Επαγγελματικά, τώρα, είχε κλείσει να παίξει στην ταινία «Eternals» της Marvel, κάνοντας τον super ήρωα Dane Whitman, η οποία είχε δρομολογηθεί για το 2021, ενώ ακόμη δάνεισε τη φωνή του στην τρίτη ταινία «How to train your dragon».

O Kit Harington από το 2012 είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Rose Leslie, η οποία έκανε την Ygritte στο GOT, ενώ το 2017 παντρεύτηκαν κιόλας! O γάμος τους έγινε στη Σκωτία και αποτέλεσε θέμα στα lifestyle media, ενώ μάλιστα πολλοί ήταν οι ηθοποιοί της σειράς που έδωσαν το «παρών», ανάμεσά τους κι η Emilia Clarke. O Kit, επίσης, έκανε προσφάτως μια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, αφού κοντοκουρεύτηκε και υιοθέτησε ένα πιο φανταρικό look στα μαλλιά. Κατά τα λοιπά, ζει χαλαρές στιγμές με την Rose και κάνει πολλές βόλτες με τον σκύλο του!

Emilia Clarke

Ας περάσουμε στην «Μητέρα των Δράκων», την Daenerys Targaryen, την Khaleesi, την Θυελογέννητη, τη μία και μοναδική Emilia Clarke. Όπως και να την φωνάξεις, ακούει!

H Emilia, λοιπόν, μετά το τέλος του GOT ασχολήθηκε με το cinema και την είδαμε στην ρομαντική κωμωδία «Last Christmas», η οποία μάλιστα πήγε και καλά, με 121 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Ακόμη, είχε κλείσει να κάνει θέατρο ως Nina στο έργο «Seagual» αλλά λόγω covid αναβλήθηκε. Τα πήγε και τα πηγαίνει, όμως, καλά και ως brand ambassador. Εκτός από πρόσωπο της Dior και της Dolce & Gabbana, η Emilia Clarke συμφώνησε να είναι τοι κεντρικό πρόσωπο της Clinique στην παγκόσμια καμπάνια της. Κοινώς μια χαρά λεφτά βγάζει! Βέβαια, να πούμε ότι έχει και έντονη φιλανθρωπική δράση, ενώ στην κατάσταση του κορονοϊού δραστηριοποιήθηκε πολύ συμμετέχοντας στην ανεύρεση χρημάτων για τα νοσοκομεία.

Όσον αφορά στα προσωπικά της είχε δεσμό με τον Αμερικανό παραγωγό Charlie McDowel , ωστόσο πλέον δεν είναι μαζί κι έτσι εκείνη είναι ξανά στις ελεύθερες πολιορκημένες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved