Victoria Beckham: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαμογελούσε ποτέ δημόσια! Εσύ το ήξερες;
Hollywood

Victoria Beckham: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαμογελούσε ποτέ δημόσια! Εσύ το ήξερες;

Η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν μέχρι τώρα σχεδόν πάντα αγέλαστη, αλλά -όπως η ίδια αποκαλύπτει-υπήρχε λόγος που συνέβαινε αυτό.

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των «Spice Girls» μίλησε στο βρετανικό περιοδικό «Glamour» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο περιβόητο ζήτημα του σπάνιου έως ανύπαρκτου χαμόγελου της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Στη συνέντευξή της μιλά για την οικογένειά της και το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της. «Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο συνειδη­τοποιώ τι λειτουργεί για εμένα και τι όχι, ποια φαγητά και ποιο είδος γυμναστικής έχουν αποτέλεσμα. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά, συνειδητοποιείς ότι παρατηρούν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν θα παραλείψω ένα γεύμα, γιατί πρέπει να δουν ότι η μαμά τους τρώει υγιει­νά. Πρέπει να τους δείξεις πώς θα είναι υγιείς και ευχαριστημένοι με το τον εαυτό τους».

Σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, τονίζει: «Ως γονείς έχουμε ευθύνη να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας. Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς. Τα social media δεν υπήρχαν όταν εμείς ήμασταν μικροί. Ο Ντέιβιντ και εγώ είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά μας. Συζητάμε μαζί τους. Θέλουμε να είναι δυνατοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι». Στην ερώτηση αν έχει η ίδια βιώσει bullying, εκεί­νη απαντά: «Είχα δεχθεί πολύ bullying στο σχολείο διανοητικά και σωματικά. Αυτή την άσχημη εμπειρία την έχω μοιραστεί με την κόρη μου Χάρπερ και της έχω εξηγήσει ότι τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα άλλα κορίτσια». Ακόμη τόνισε πως όταν ήταν θύμα εκφοβισμού ένιωθε ανασφαλής.

Παρά το έντονο bullying που υπέστη, μεγαλώνοντας μπόρεσε να αγαπήσει τον εαυτό της και προτρέπει όλους τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο:

«Στο παρελθόν πιθανότατα κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα έχω αρχίσει να κάνω. Το να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου είναι απελευθέρωση! Θέλω να πω στους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους! Ναι, και αυτοί και εγώ έχουμε ρυτίδες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό».

Είναι ακόμα ερωτευμένη με το σύζυγό της;

Η Victoria Beckham απάντα με ειλικρίνεια: «Προφανώς ο David είναι απίστευτα όμορφος! Είναι ο πιο υπέροχος άντρας. Φανταστικός πατέρας και εργάζεται πολύ σκληρά! Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω!».

Το ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο; «Να είσαι φίλος με τον άνδρα ή την γυναίκα σου», λέει η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Τέλος, η Βικτόρια Μπέκαμ «γύρισε πίσω» 23 ολόκληρα χρόνια και έκανε μία φοβερή αποκάλυψη, η οποία αφορούσε ίσως την πιο αμήχανη στιγμή της καριέρας της. Σε μία συνέντευξη Τύπου των «Spice Girls» είχε μία παγωμένη έκφραση και είχε αποχωρήσει από το πάνελ προτού ολοκληρωθεί η συνέντευξη. «Είχα τρομερό hang over καθώς το προηγούμενο βράδυ είχα καταναλώσει πολύ αλκοόλ».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved