Νία Βαρντάλος: Συγκλονισμένη, κάνει έκκληση για βοήθεια στην Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές!
Hollywood

Νία Βαρντάλος: Συγκλονισμένη, κάνει έκκληση για βοήθεια στην Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές!

Η Nia Vardalos η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη της για την Ελλάδα, για ακόμα μία φορά, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας λόγω των πυρκαγιών, απευθύνει μέσω των social media έκκληση για βοήθεια!

Η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός η οποία με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτεται την Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να δει συγγενείς και φίλους της, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τις εικόνες καταστροφής στα μέτωπα φωτιάς της χώρας μας και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια σε όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν.

"Οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Αν κάποιος από εσάς μπορεί, παρακαλώ να προσφέρει... Κάνουν καταπληκτικά πράγματα για την πατρίδα μας. Οι πυροσβέστες σώζουν πολλά παραπάνω από τα σπίτια μας. Σώζουν καρδιές, αναμνήσεις και όνειρα.

Στηρίξτε το έργο τους... Γιατί κάθε προσφορά, είτε μικρή είτε μεγάλη, μετράει" έγραψε η Νία Βαρντάλος η οποία δείχνει συγκλονισμένη από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου από τα μέτωπα των πυρκαγιών ανά την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η διάσημη ηθοποιός

https://www.instagram.com/p/CSRg-dUllTm
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved