Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας Rust
Hollywood

Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας Rust

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας Rust στην οποία είναι συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής. 

Σύμφωνα με το BBC σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη Halyna Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα.

Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος σκηνοθέτης του γουέστερν Joel Souza.

Εκπρόσωπος του Μπάλντουιν δήλωσε ότι υπήρξε ένα ατύχημα στο πλατό που αφορούσε την κακή πυροδότηση ενός όπλου με άσφαιρα. Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Μπάλντουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη να κλαίει.

Η Αστυνομία ερευνά όσα έγιναν στο ράντσο Bonanza Creek Ranch, ένα μέρος που έχουν στο οποίο έχουν γυριστεί αρκετές ταινίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες..

Ποια ήταν η 42χρονη που έπεσε νεκρή

Η Halyna Hutchins καταγόταν από την Ουκρανία, είχε σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κίεβο και σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες και το περιοδικό American Cinematographer την είχε χαρακτηρίσει το 2019 ως ανερχόμενο αστέρι. Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας το 2020 στο φιλμ Archenemy του σκηνοθέτη Adam Egypt Mortimer. «Είμαι στενοχωρημένος για την απώλεια της Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που κάτι τέτοιο συνέβη στα γυρίσματα. Ήταν μεγάλο ταλέντο, αφοσιωμένη στην τέχνη και τον κινηματογράφο» έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Έκτο παιδί για γνωστό ζευγάρι - Με μια φώτο στο instagram αποκάλυψε το νέο!

O Αλεκ Μπόλντουιν θα πληρώσει και μάλιστα πολλά για μια θέση πάρκινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved