Ben Affleck: Στο νοσοκομείο η μητέρα του, λίγο πριν τον λαμπερό γάμο του με την Lopez- Τι συνέβη;
Hollywood

Ben Affleck: Στο νοσοκομείο η μητέρα του, λίγο πριν τον λαμπερό γάμο του με την Lopez- Τι συνέβη;

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez πρόκειται να παντρευτούν σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου στο κτήμα του αγαπημένου ηθοποιού στο Riceboro της Georgia και όλα είναι έτοιμα για ένα απόλυτα λαμπερό πάρτι!

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρέυτηκε μυστικά στις 17 Ιουλίου 2022 στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το TMC.

Ο πρώτος γάμος του Ben Affleck και της Jennifer Lopez ήταν πολιτικός, ενώ σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμους, με πολλούς επίσημους καλεσμένους, με σκοπό να γιορτάσουν τον έρωτά τους και την αγάπη τους μπροστά στις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι δυο τους προετοίμαζαν καιρό αυτό το υπέροχο γεγονός και το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας καταπλήξει!

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Daily Mail, το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου, η μητέρα του ηθοποιού είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η μητέρα του Ben Affleck έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. O Μπεν Άφλεκ κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπου και παρέλαβε τη μητέρα του από το κτήμα. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved