Tom Cruise: Το προσωπικό του έθιμο κάθε Χριστούγεννα - Το κέικ που φτιάχνει για τους φίλους του
Hollywood

Tom Cruise: Το προσωπικό του έθιμο κάθε Χριστούγεννα - Το κέικ που φτιάχνει για τους φίλους του

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο όμως ο Tom Cruise έχει καθιερώσει ένα δικό του έθιμο και δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην το τηρήσει.

Ίσως τον έχεις στο μυαλό σου σαν έναν μεγάλο σταρ που δεν κάνει τίποτα απολύτως για τους άλλους, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν κάτι το ευχαριστιέται ο ίδιος, του αρέσει να το χαρίζει και στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Κάθε χρόνο λοιπόν στις γιορτές στέλνει ένα αφράτο, λευκό κέικ πασπαλισμένο με καρύδα στους φίλους του και εκείνοι το περιμένουν πώς και πώς!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ιστορία αυτή με το κέικ, ξεκινά από τότε που η πρώην σύζυγός του, Κέιτι Χολμς, έκανε διαγωνισμό με την Νταϊάν Κίτον για το ποια θα βρει το καλύτερο κέικ. Ο Κρουζ δοκίμασε την ανακάλυψη της Κίτον και ξετρελάθηκε, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ζήσει γιορτές χωρίς αυτό!

Το κέικ αυτό φτιάχνεται στο ζαχαροπλαστείο Doan’s Bakery στην Καλιφόρνια και λέγεται White Chocolate Coconut Bundt Cake. Μάλιστα κοστίζει γύρω στα 50 δολάρια.

Ανάμεσα στους παραλήπτες του κέικ είναι η Κίρστεν Ντανστ, η Άντζελα Μπάσετ, η Ρενέ Ζελβέγκερ, ο Γκράχαμ Νόρτον, ο Τζίμι Φάλον και άλλοι πολλοί.

Δείτε το White Chocolate Coconut Bundt Cake στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved