Ζακλίν Σμιθ: O «Αγγελος του Τσάρλι» ποζάρει στα 77 της και εντυπωσιάζει- Η γοητεία της είναι απίθανη
Hollywood

Ζακλίν Σμιθ: O «Αγγελος του Τσάρλι» ποζάρει στα 77 της και εντυπωσιάζει- Η γοητεία της είναι απίθανη

Η Ζακλίν Σμίθ μαζί με τις Φάρα Φόσετ και Κέιτ Τζάκσον, μπήκαν στα σπίτια μας ως οι «Άγγελοι του Τσάρλι». Μια τηλεοπτική σειρά που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα σίριαλ παγκοσμίως.

Η Ζακλίν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» που παραμένει πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Η Ζακλίν Σμιθ, που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του 1976 "Άγγελοι του Τσάρλι", από παλιά ήταν μια πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και βλέπουμε πώς κάτι τέτοιο εξακολουθεί να ισχύει και με το παραπάνω, μιας και η ίδια πλέον διανύει το 77ο έτος της ηλικίας της και είναι πραγματικά εκθαμβωτική.

«Αγάπη μου, έχει αποδώσει η σκληρή προσπάθεια που έχω καταβάλει σε όλη μου τη ζωή. Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς έχει καταφέρει να διατηρείται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια και να δείχνει κομψή και απόλυτα σικάτη.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που διαρκώς κοινοποιεί περιεχόμενο, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε το πόσο όμορφη και φρέσκια εξακολουθεί να είναι, μιας και χρειάζεται ελάχιστο μακιγιάζ, για να μπορέσει να αναδείξει τη λάμψη της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved