Σερ: «Ο Τομ Κρουζ ήταν ο καλύτερος εραστής μου και ο Ρομπ Καμιλιέτι η μόνη μου αγάπη»
Hollywood

Σερ: «Ο Τομ Κρουζ ήταν ο καλύτερος εραστής μου και ο Ρομπ Καμιλιέτι η μόνη μου αγάπη»

Η Σερ έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να βρίσκεται στο προσκήνιο, όχι μόνο μέσω της μουσικής της, αλλά και της ταραχώδους ερωτικής της ζωής.

Η διάσημη τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της το 1970, στο πλευρό του πρώτου συζύγου της, Σόνι Μπόνο, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει τη μουσική σκηνή και να μετατραπεί σε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ.

Δεν άφησε ποτέ τους άνδρες να την καθορίσουν, όμως επέλεγε πάντα να έχει μια συντροφιά στη ζωή της. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ένας άνθρωπος δεν είναι ποτέ απαραίτητος. Βλέπω τους άνδρες σαν επιδόρπιο. Λατρεύω τα επιδόρπια και αγαπώ τους άνδρες. Είναι υπέροχοι, αλλά ποτέ δεν τους χρειάζεσαι πραγματικά για να ζήσεις».

Πριν τον γάμο του με την Ανέτ Μπένινγκ, ο Γουόρεν Μπίτι ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους άνδρες. Ούτε η 16χρονη τότε, Σερ κατάφερε να αντισταθεί στην γοητεία του κι έκανε μάλιστα, τα αδύνατα δυνατά «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον Ντι Κάπριο, αλλά δεν είναι ζευγάρι» για να τον έχει.

Η σχέση του τότε, με τη Νάταλι Γουντ δεν φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στη Σερ, η οποία αν και εννιά χρόνια νεότερή του, κατάφερε τελικά, να τον γοητεύσει και να τον κάνει δικό της. «Όταν ήμουν 16 χρονών, μάζεψα τον Γουόρεν Μπίτι. Φυσικά, είμαι μία μόνο από τη μεγάλη του λίστα. Το έκανα, επειδή οι φίλες μου ήταν τρελαμένες μαζί του, όπως και η μητέρα μου. Και τι απογοήτευση! Όχι, ότι δεν ήταν τεχνικά καλό ή ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά δεν ένιωθα τίποτα. Έτσι, σκέφτηκα πως “δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό”», είχε πει σε συνέντευξη της η σταρ.

Το 1962, λίγο μετά τον χωριανό της με τον Γουόρεν Μπίτι, η Σερ γνώρισε τον επίδοξο μουσικό, Σόνι Μπόνο σε ένα εστιατόριο στο Λος Αντζελες. «Ορκίζομαι στον θεό, τη στιγμή που είδα τον Σόνι, όλοι οι άλλοι στο δωμάτιο εξαφανίστηκαν», είχε πει σε μια συνέντευξή της στο Parade το 2010. «Ήταν ο πιο κουλ τύπος που είχε δει ποτέ».

Η πρώτη τους γνωριμία δεν ήταν αυτή που θα χαρακτήριζε κανείς ιδανική. «Ο Σόνι μου είπε "δεν σε βρίσκω πολύ ελκυστική”», θυμάται η Σερ. «Ήθελε να ξέρω ότι το να είμαστε μαζί δεν είχε να κάνει με το σεξ». Όμως, τα πράγματα άλλαξαν ένα βράδυ, όταν τη φίλησε στο τέλος ενός από τα ραντεβού τους. Παντρεύτηκαν το 1964 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Τσαζ Μπόνο, το 1969. Ο Σόνι δεν ήταν ο απελευθερωμένος άνδρας που όλοι νόμιζαν. «Δεν ήθελε να ωριμάσω ή να έχω ελευθερία», είχε πει η Σερ στο Parade. «Δεν μου επέτρεπε να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύω. Δουλεύαμε περισσότερο από όσο ζούσαμε».

Συνάντησε τον Τομ Κρουζ σε έναν έρανο στον Λευκό Οίκο, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, σύμφωνα με το People. Εκείνη ήταν 39 ετών τότε και εκείνος 23. «Ήμουν τόσο τρελή για εκείνον», είπε η Σερ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Όπρα Γουίνφρεί. «Ήταν τόσο υπέροχος... Και ήταν τόσο διαφορετικός...Ήταν ένα ντροπαλό αγόρι. Δεν είχε καν χρήματα», είχε πει για τον ηθοποιός. Σε μια συνέντευξή της το 2013 στο «Watch What Happens Live», η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί ξανά στο ειδύλλιό της με τον σταρ. «Δεν ήταν Σαϊεντολόγος τότε. Ήταν αρκετά ζεστός τύπος, αν και λίγο βαρύς. Είναι υπέροχος τύπος. Το άτομο που ήξερα ήταν ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνδρας και ένας από τους καλύτερους εραστές όλων των εποχών», είπε η Σερ, προσθέτοντας... πονηρά ότι ο Κρουζ ήταν «στην πεντάδα».

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved