Σοφία Βεργκάρα και Χάιντι Κλουμ σε σπάνια κοινή ανάρτηση - Η συγχρονισμένη πασαρέλα που μας μάγεψε
Hollywood

Σοφία Βεργκάρα και Χάιντι Κλουμ σε σπάνια κοινή ανάρτηση - Η συγχρονισμένη πασαρέλα που μας μάγεψε

Μπορεί να βρίσκονται μια ανάσα από την έκτη δεκαετία της ζωής όμως ο χρόνος τόσο για την Σοφία Βεργκάρα όσο και για την Χάιντι Κλουμ, είναι σύμμαχος τους.

Ο λόγος για δύο από τα κορυφαία supermodels όλων των εποχών που εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες της μόδας και της ομορφιάς «ένωσαν» τις δυνάμεις τους και έκαναν μία σπάνια κοινή ανάρτηση στα social media.

Η Σοφία Βεργκάρα και Χάιντι Κλουμ έκαναν πασαρέλα στα παρασκήνια του «America's Got Talent», για χάρη ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CqOhZzaPwjJ



Οι δύο γυναίκες εμφανίζονται μαζί στο τηλεοπτικό σόου, από τη θέση τους στην κριτική επιτροπή. Λίγο πριν βγουν στον «αέρα», αποφάσισαν να κάνουν μία συγχρονισμένη πασαρέλα σε ένα σπάνιο κλιπ το οποίο μοιράστηκαν με τους εκατομμύρια ακολούθους τους στο Instagram. Το εν λόγω υλικό κατάφερε μέσα σε 3 ώρες, να πάρει πάνω από 150 χιλιάδες likes.

H ανάρτηση της Χάιντι Κλουμ

https://www.instagram.com/p/CqOl_8yvvvd

Σοφία και Χάιντι φόρεσαν παρόμοια φορέματα. Η Γερμανίδα καλλονή επέλεξε κίτρινο χρώμα ενώ η Ισπανίδα κυρία της μόδας φόρεσε φούξια.

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή τους πασαρέλα.

https://www.instagram.com/p/CqPDzvLPI0e
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved