17 κλωστές: Το βιβλίο του Πάνου Δημάκη μεταφέρεται στην tv! Στα Κύθηρα τα γυρίσματα
Hollywood

17 κλωστές: Το βιβλίο του Πάνου Δημάκη μεταφέρεται στην tv! Στα Κύθηρα τα γυρίσματα

17 κλωστές: Το πιο άγριο άγνωστο έγκλημα της Ελλάδας. Μια πραγματική ιστορία, που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909.

Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου, του Καστελάνη, που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα.

Η ξαφνική απόρριψη όμως, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, στη δολοφονία 15 συγχωριανών του.

17-klostes-(4).jpg

Οι «17 κλωστές» του Πάνου Δημάκη, που μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για την COSMOTE TV, είναι ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, για τη μοίρα και τα παιχνίδια που παίζει εις βάρος μας, για τα αόρατα νήματα που ορίζουν τη ζωή μας, αλλά και για τη δύναμη που πρέπει να βρούμε για να την ορίσουμε εμείς οι ίδιοι. Για την ηθική μιας κοινωνίας, που μπορεί να καταστρέψει ανθρώπινες ζωές στον βωμό της κανονικότητας της αγέλης, που βασίζεται στο κουτσομπολιό, στην κριτική και στην κακόβουλη τάση των ανθρώπων να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα. Την επιμέλεια του σεναρίου κάνει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

17-klostes-(5).jpg

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες από τα. Κύθηρα. Για τις ανάγκες μάλιστα του γυρίσματος της σκηνής της σύλληψης του Καστελάνη, η παραγωγή αναζήτησε 60 άτομα ηλικίας από 18 έως 108 χρόνων, που θα υποδύονταν, και μάλιστα επί πληρωμή, τους κατοίκους του χωριού.

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved