Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έχει να δει τους έφηβους γιους της πάνω από έναν χρόνο!
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έχει να δει τους έφηβους γιους της πάνω από έναν χρόνο!

Όσοι ίσως παρακολουθούν τις αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram βλέπουν μία συνήθως κουρασμένη γυναίκα που συνηθίζει να χορεύει φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!

Εικόνα που σίγουρα δεν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά της τα οποία και διανύουν την εφηβεία τους, μία αρκετά ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

Αυτός, για τους καλά γνωρίζοντες είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που η διάσημη ποπ σταρ δεν έχει καμία επαφή πλέον εδώ και περίπου έναν χρόνο μαζί τους.

Η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom» υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (2022), οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά της. Και ήταν έξαλλη».

britney1.jpg

Πάντως, είναι γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως επιβεβαιώνει και άνθρωπος από το Page Six, έχει να δει τους γιους της, τον 17χρονο Σιν Πρέστον και τον 16χρονο Τζέιντεν πριν καν εκείνη παντρευτεί τον Sam Asghari δηλαδή η τελευταία φορά που τους είδε πρέπει να ήταν πέρυσι το καλοκαίρι.

Τότε ήταν, γύρω στον Αύγουστο που επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους καθώς ο μεγαλύτερος γιος της την επέκρινε δημόσια για τη συμπεριφορά της. Τότε είχε γράψει: «Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ισότιμη αγάπη. Δε νομίζω ότι έδειξε αρκετή αγάπη στον Πρέστον και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό» είχε πει ο Τζέιντεν στην Daily Mail.

Η Μπρίτνεϊ δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και φανερά στενοχωρημένη για όσα της είχε καταλογίσει ο γιος της, είχε γράψει σε post της στο Instagram: «Με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή να λέει ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του… και ίσως μια μέρα να μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά!!!!».

1675211027694-282128871-1b5fe85f-britney.jpg

Όσο για την αντίδραση του πατέρα των παιδιών, τον Κέβιν Φεντερλάιν, υπερασπίστηκε τους γιους του λέγοντας πως η εμμονή της Μπρίτνεϊ να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα αλλά και πολλές άλλες δημόσιες συμπεριφορές της, δεν βοηθούν στο να είναι και πάλι κοντά στον Τζέιντεν και τον Πρέστον. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός του τι τους προκαλεί... Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο» είχε πει εκείνος στη Daily Mail.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved