Πρισίλα Πρίσλεϋ: Κατέληξε σε συμβιβασμό με την εγγονή της όμως τα εκατομμύρια που πήρε είναι πολλά
Hollywood

Πρισίλα Πρίσλεϋ: Κατέληξε σε συμβιβασμό με την εγγονή της όμως τα εκατομμύρια που πήρε είναι πολλά

Η μητέρα και η κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν εν μέσω δικαστικής διαμάχης για την διαχείριση της κληρονομιάς της εκλιπούσας, όμως, φαίνεται πως τα βρήκαν.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό. Πρισίλα Πρίσλεϋ και Ράιλι Κίου τα βρήκαν όμως με πολλά... μηδενικά!

Η κόρη της εκλιπούσας, Riley Keough είναι η επίσημη δικαιούχος της κληρονομιάς της μητέρας της, με δημοσίευμα της Page Six να αναφέρει ότι η γιαγιά Priscilla Presley έλαβε αρκετά εκατομμύρια δολάρια μέσα από την υπόθεση, για να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

«Η οικογένειά μου έχει λύσει όλη την παρεξήγηση που είχε σχέση με την έκκληση μας στο δικαστήριο και το αίτημα για ερμηνεία των αρχείων ύστερα από τον πρόωρο θάνατο της κόρης μου, Lisa Marie. Αν και τα media αναγνώρισαν την έκκληση ως μήνυση, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπήρξε ποτέ μήνυση εναντίον της πολυαγαπημένης μου εγγονής.

liza.webp

Ως οικογένεια, είμαστε ευχαριστημένοι που το λύσαμε μαζί. Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε πως οι πάντες θα μας χαρίσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε πραγματικά τη Lisa Marie και να περάσουμε προσωπικό χρόνο μαζί. Σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε όλους και η οικογένεια Presley είναι πιο δυνατή από ποτέ», δήλωσε η Priscilla Presley στην Page Six.

Από την άλλη, ο συνήγορος της Riley Keough, δήλωσε στο CNN ότι η πελάτισσά του είναι πολύ ευχαριστημένη από αυτό το αποτέλεσμα.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved