Τζένι Γκαρθ: Θυμάστε την Κέλι από το Μπέβερλι Χιλς; Δείτε την με την 25χρονη κόρη της-Μοιάζουν πολύ
Hollywood

Τζένι Γκαρθ: Θυμάστε την Κέλι από το Μπέβερλι Χιλς; Δείτε την με την 25χρονη κόρη της-Μοιάζουν πολύ

Όσοι λάτρευαν στις αρχές των 90s την αμερικανική σειρά Beverly Hills και τους ήρωές της, σίγουρα θα θυμούνται τη γλυκιά Κέλι που ήταν το αντικείμενο του πόθου για πολλούς πρωταγωνιστές. 

Ο λόγος για την Τζένι Γκαρθ η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στα νιάτα της μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο και έγινε ίνδαλμα της νεολαίας εκείνης της εποχής, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς.

Από τότε φυσικά έχουν περάσει πολλά πολλά χρόνια και η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αλλά είναι και πολύ δεμένη με τις τρεις κόρες της, Λούκα Μπέλα, Φιόνα Ιβ και Λόλα Ρέι που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Peter Facinelli με τον οποίο χώρισαν το 2012.

Ειδικά με την μεγαλύτερη, 25 χρονών σήμερα, Λούκα Μπέλα μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και είναι πολύ δεμένες. Μάλιστα πρόσφατα η Λούκα Μπέλα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο όπου φοιτούσε και η περήφανη μαμά ήταν στο πλευρό της για να την καμαρώσει.

«Τόσο χαρούμενη για την Λούκα Μπέλλα μου που ολοκλήρωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της. Τόση σκληρή δουλειά που «πληρώθηκε» με αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να δω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου γλυκιά μου» έγραψε η Τζένι Γκαρθ στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε από τη στιγμή της αποφοίτησης της κόρης της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε πόσο πολύ μοιάζουν:



DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved