Πικέ: Σε κατάσταση άσχημης μέθης η σύντροφός του σε δρόμο της Βαρκελώνης
Hollywood

Πικέ: Σε κατάσταση άσχημης μέθης η σύντροφός του σε δρόμο της Βαρκελώνης

Αφού επέστρεψε από το Μαϊάμι ο Ζεράρ Πικέ δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη ένα ταξίδι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς τη σύντροφό του, Κλάρα Κία.

Η 24χρονη όμως δεν έκατσε σπίτι να περιμένει τον Πικέ. Αντιθέτως, είχε μία έντονη βραδιά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Chisme no like». Η εκπομπή δημοσίευσε φωτογραφίες με την Κία να επιδίδεται σε ένα αχαλίνωτο πάρτι στη Βαρκελώνη.

Η ίδια εμφανίζεται σε κατάσταση έντονης μέθης, έχοντας σύμφωνα με την ισπανική Marca ανάρμοστη συμπεριφορά, που ξεπέρασε τα όρια. Ο Javier Ceriani, παρουσιαστής της εκπομπής, σχολίασε: «θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Κία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Κλάρα Κία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα.

Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι». Ο παρουσιαστής πρόσθεσε ακόμη:

pike-sakira.webp

«Η Κία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι». Οι παραπάνω πληροφορίες, έρχονται να αλλάξουν την άποψη των μέσων ενημέρωσης για την Κλάρα Κία, η οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένα συγκρατημένο και ντροπαλό κορίτσι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστή, η «άστατη» ζωή της Κία.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved