Μπρους Σπρίνγκστιν: «Λαχτάρησαν» οι θεατές με το ατύχημα του 73χρονου σταρ στη σκηνή!
Hollywood

Μπρους Σπρίνγκστιν: «Λαχτάρησαν» οι θεατές με το ατύχημα του 73χρονου σταρ στη σκηνή!

Για λίγο κόπηκε η ανάσα στους χιλιάδες φαν του διάσημου Αμερικανού σταρ Μπρους Σπρίνγκστιν όταν εκείνος, ανεβαίνοντας στη σκηνή, παραπάτησε και σωριάστηκε στο έδαφος. 

Όλα συνέβησαν στο στάδιο στην Ολλανδία όπου έδινε συναυλία ο διάσημος Αμερικανός Ροκάς ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε ευρωπαϊκή περιοδεία.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, κρατώντας την κιθάρα του στα χέρια και προσπαθώντας να ανέβει τα σκαλιά της σκηνής, παραπάτησε, μπερδεύτηκαν τα παπούτσια του στην άκρη των σκαλιών και... πάρτον κάτω.

1675191069409-405340663-bruce-springsteen.jpg

Ο ίδιος σωριάστηκε στο έδαφος και μάλιστα ξάπλωσε στο πάτωμα και δεν κουνιόταν για μερδικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει όλους όσοι είχαν σπεύσει στη συναυλία για να τον απολαύσουν live.

Αμέσως δίπλα του έσπευσαν οι μουσικοί του αλλά και άνθρωποι της παραγωγής της συναυλίας του, θέλοντας να δουν αν του είχε συμβεί κάτι σοβαρό εφόσον δεν κουνιόταν.

Ευτυχώς, ο Μπρους Σπρίνγκστιν χαμογελώντας, κάθισε για λίγο καθιστός και ύστερα βοηθήθηκε από τους συνεργάτες του για να ξανασηκωθεί και πάλι στα πόδια του, δίνοντας τέλος στην αγωνία όσων παρακολουθούσαν.

Αμέσως μετά χαιρέτησε με θέρμη το κοινό του και πήρε την κιθάρα για να τους χαρίσει ακόμα περισσότερες ερμηνείες των θρυλικών επιτυχιών του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη στιγμή του μικρού ατυχήματος που είχε αίσιο τέλος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved