Δώστε σουβλάκια και παϊδάκια στον Matt Damon και τα αδέλφια Chris & Liam Hemsworth! Ξετρελάθηκαν!
Hollywood

Δώστε σουβλάκια και παϊδάκια στον Matt Damon και τα αδέλφια Chris & Liam Hemsworth! Ξετρελάθηκαν!

Παρέλαση επωνύμων στο νησί των ανέμων. Μετά τον George Clooney ακολουθούν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ! Και αυτή είναι μόνο η αρχή! Τα σουβλάκια και τα παϊδάκια κάνουν καλή διαφήμιση!

Δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι για το ελληνικό φαγητό ο Matt Damon και τα αδέλφια Chris και Liam Hemsworth που συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα οι χολλυγουντιανοί αστέρες επισκέφθηκαν με την παρέα τους γνωστό ψητοπωλείο στον Ορνό όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-372023-104924-pm.jpg

Μαζί τους είχαν τους σωματοφύλακές τους όπως ήταν λογικό, αλλά οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και απόλαυσαν τις ελληνικές μελωδίες που ηχούσαν στα μεγάφωνα ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-372023-105006-pm.jpg

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων η παρέα επισκέφθηκε ένα ακόμη γνωστό εστιατόριο στην παραλία του Ορνού όπου δοκίμασε φρέσκο ψάρι και φυσικά ελληνικά πιάτα.

Σημειώνεται ότι ο Matt Damon με τον Chris και τον Liam Hemsworth συνηθίζουν να κάνουν κοινές διακοπές καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία και έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες. Το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved