Κέβιν Σπέισι: Αθώος για τις 12 κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος του-Η καθοριστική απολογία
Hollywood

Κέβιν Σπέισι: Αθώος για τις 12 κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος του-Η καθοριστική απολογία

Ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος κατάφερε να αθωωθεί για 12 κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων, είχε απολογηθεί στο Southward Crown Court στο Λονδίνο για δεύτερη συνεχή ημέρα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Ο διάσημος ηθοποιός αντιμετώπιζε 12 κατηγορίες από τις οποίες εννέα ήταν μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, άσεμνη παρενόχληση ενώ η σοβαρότερη κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν ότι εξανάγκασε άτομο να προβεί σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα. Οι ένορκοι έκαναν δύο μέρες να πάρουν την απόφαση για αθώωσή του και την ανακοίνωσαν σήμερα (26/7).

Στην απολογία του, ο Κέβιν Σπέισι είχε ερωτηθεί αν το έβρισκε «συναρπαστικό» να παίρνει σεξουαλικά ρίσκα και εκείνος είχε απαντήσει: «Ήμουν πολύ ανοιχτός σχετικά με το γεγονός ότι ήμουν κατά καιρούς ερωτύλος.

kevin2.jpg

Αυτό δεν με κάνει κακό άνθρωπο». «Βρίσκω το να είσαι οικεία με έναν άλλο άνθρωπο αξιοσημείωτο και όμορφο» είχε προσθέσει. Η πλευρά των κατηγόρων, είχε πιέσει τον ηθοποιό «House of Cards» να απαντήσει στο αν η διασημότητα και η δύναμή του είχαν παίξει ρόλο. «Έχετε διαπιστώσει ότι λόγω της θέσης σας οι άνθρωποι συνήθως έκαναν αυτό που θέλατε;» ρωτήθηκε ο Σπέισι, που είχε απαντήσει:

«Όχι, μου ήταν δύσκολο να εμπιστευτώ τους ανθρώπους εξαιτίας αυτού που ήμουν».
«Είμαι σίγουρος ότι αν το ήθελα θα μπορούσα να κάνω σεξ συνέχεια. Αλλά δεν το έκανα. Με ενδιέφερε κυρίως να αναπτύξω φιλίες και σχέσεις με τους ανθρώπους στη ζωή μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved