Μπρους Γουίλις: «Ευτυχώς η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του» αποκαλύπτει η κόρη του
Hollywood

Μπρους Γουίλις: «Ευτυχώς η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του» αποκαλύπτει η κόρη του

Ο Μπρους Γουίλις, που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια πριν από μήνες, ζει έκτοτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς και αφιερώνεται πλήρως στην οικογένειά του, η οποία τον φροντίζει και βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Ταλούλα, η 29χρονη κόρη του, έδωσε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του σταρ του «Die Hard» από τότε που διαγνώστηκε. Μιλώντας για την κατάστασή του και πώς είναι τώρα, η Ταλούλα είπε ότι ο πατέρας της εξακολουθεί να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και πάντα την αναγνωρίζει όταν την βλέπει. «Αυτές τις μέρες, εμπιστευόμαστε τον μπαμπά μου μπορεί να βρεθεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ενιαίο χώρο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού ή στο γραφείο του», δήλωσε στη Vogue.

«Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», πρόσθεσε. Στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτές τις μέρες, ο μπαμπάς μου μπορεί να βρεθεί αξιόπιστα στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ανοιχτό σχέδιο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού, ή στο γραφείο του. Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του».

bruce-willis.jpg

«Αυτό το γραφείο ήταν πάντα ένα είδος παραθύρου σε ό, τι τον ενδιαφέρει περισσότερο σε κάθε δεδομένη στιγμή. Πρόσφατα βρήκα εκεί ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είχε γράψει, απλά, “Μάικλ Τζόρνταν”. Μακάρι να ήξερα τι σκεφτόταν», συμπλήρωσε έπειτα. «Το δωμάτιο είναι γεμάτο με τα μικροαντικείμενα που έχει συλλέξει: παλιά αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες, αντικείμενα από ορείχαλκο. Του αρέσουν τα πράγματα που αισθάνεται βαριά στο χέρι, που μπορεί να τα γυρίσει στα δάχτυλά του. Πάντα παίζει μουσική», είπε στη συνέχεια η Ταλούλα. Τον περασμένο Μάρτιο επιβεβαιώθηκε η διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας, αφού αρχικά του είχε αποδοθεί η ασθένεια που είναι γνωστή ως αφασία, η οποία επηρεάζει την ομιλία του. Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ότι η αφασία ήταν μόνο ένα μέρος της άνοιας που τελικά διαπιστώθηκε.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved