Η ζωή του Μπρους Γουίλις με την άνοια - Η σύζυγός του σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση!
Hollywood

Η ζωή του Μπρους Γουίλις με την άνοια - Η σύζυγός του σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση!

Ο Μπρους Γουίλις, που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια πριν από μήνες, ζει έκτοτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς και αφιερώνεται πλήρως στην οικογένειά του, η οποία τον φροντίζει και βρίσκεται στο πλευρό του.

«Αυτό που μαθαίνω είναι πως η άνοια είναι δύσκολη» δήλωσε πρόσφατα η σύζυγός του Έμμα φανερά συγκινημένη στην εκπομπή Today.

«Είναι σκληρή για το άτομο που διαγιγνώσκεται. Είναι επίσης σκληρή για την οικογένεια. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό για τον Μπρους, για μένα ή για τα κορίτσια μας. Κι όταν λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια, όντως έτσι είναι»

1685706189193-274581108-taloula-willis-(1).jpg

«Είμαστε ένα πολύ ειλικρινές και ανοιχτό σπίτι. Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να είμαστε σε θέση να πούμε ποια ήταν η ασθένεια, να εξηγήσουμε τι είναι, γιατί όταν γνωρίζεις ποια είναι η ασθένεια από ιατρικής άποψης, όλα βγάζουν κατά κάποιο τρόπο νόημα. Ήταν σημαντικό λοιπόν να τους ενημερώσουμε για το τι είναι, επειδή, ξέρετε, δεν θέλω να υπάρχει στίγμα ή ντροπή για την διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το πώς εξήγησε στα παιδιά τι συμβαίνει.

1675216477709-116760546-b69b3559-bruce-willis-demi-moore.jpg

«Νομίζω ότι ήταν ευλογία και κατάρα. Ξέρετε, το να καταλάβω τελικά τι συνέβαινε, ώστε να μπορέσω να αποδεχτώ αυτό που είναι. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο επώδυνο, αλλά το να το αποδεχτώ και να γνωρίζω τι συμβαίνει στον Μπρους το κάνει λίγο πιο εύκολο. Συμβαίνουν τόσα πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κοιτάζω πέρα από τη θλίψη και τη στενοχώρια, ώστε να μπορώ να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μας», είπε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με το αν ο ίδιος γνωρίζει τι του συμβαίνει, η ίδια είπε πως: «Δύσκολο να ξέρω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved