Ράιαν Γκόσλινγκ: Έτοιμος να διεκδικήσει Όσκαρ για τον ρόλο του ως Ken στη «Barbie»
Hollywood

Ράιαν Γκόσλινγκ: Έτοιμος να διεκδικήσει Όσκαρ για τον ρόλο του ως Ken στη «Barbie»

Ράιαν Γκόσλινγκ - Μπορεί η «Barbie» να έχει «σπάσει» τα ταμεία παγκοσμίως, αλλά δεν είχε τεθεί υπό συζήτηση το ενδεχόμενο να μπει στα Όσκαρ.

Η Warner Bros, σκέφτεται να προωθήσει την υποψηφιότητα του Ράιαν Γκόσλινγκ στην επόμενη τελετή απονομής, για την ερμηνεία του ως Ken. Ο ηθοποιός θέλει να διεκδικήσει το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τον ρόλο του στο «Oppenheimer». Μέχρι ώρας, δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραπάνω, όπως δεν έχει ακόμη ακουστεί το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι και το ενδεχόμενο να τεθεί υποψήφια στην κατηγορία Α’ Γυναικείου.

430b06fe-barbie-kentriki.jpg

Ράιαν Γκόσλινγκ

Η ταινία «φαινόμενο» με τη Ρόμπι και τον Γκόσλινγκ έχει ξεπεράσει το $1.4 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως, αριθμός που την καθιστά την πιο επιτυχημένη εμπορικά μέχρι σήμερα ταινία του 2023. Πρόσφατα, η 33χρονη ηθοποιός μίλησε στο People για την έλλειψη ρομαντικών σκηνών με τον συμπρωταγωνιστή της και για τη γνώμη των φίλων της για το θέμα. Σε ερώτηση για το αν χάρηκε που δεν χρειάστηκε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή της, η Ρόμπι, η οποία λειτουργεί και ως παραγωγός στην ταινία, απάντησε: «Ε, όχι! Αυτό δεν το ένιωσα σαν νίκη για μένα!». Και πρόσθεσε: «Όλες οι φίλες μου έλεγαν: "Λοιπόν, έκανες μια ολόκληρη ταινία μαζί του και δεν τον φιλάς; Τι τρέχει με σένα; Νόμιζα ότι ήσουν κάπως υπεύθυνη γι’ αυτό!”».

barbie-movie-main.jpg

Ράιαν Γκόσλινγκ

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved