Πέθανε ο Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια - Ήταν μόλις 54 ετών!
Hollywood

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια - Ήταν μόλις 54 ετών!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και θέλει τον διάσημο ηθοποιό Μάθιου Πέρι, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του στα Φιλαράκια, να έχει φύγει από τη ζωή... 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το TMZ ο διάσημος ηθοποιός, εντοπίστηκε από τον βοηθό του χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Χθες, Σάββατο (28/10), ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια είχε πάει να παίξει picklball και όταν επέστρεψε στο σπίτι του ζήτησε από τον βοηθό του να βγει έξω για να κάνει κάποιες δουλειές. Δύο ώρες μετά που εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, τον βρήκε αναίσθητο στο μπάνιο και αμέσως κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Ήταν όμως ήδη αργά καθώς ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ανακοπή, όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα ενημέρωσης.

Σίγουρα, πάντως, σύμφωνα με τις αρχές, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ναρκωτικά στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού, παρ' όλο που ο ίδιος ήταν επιρρεπής σε εθισμούς.

Να θυμίσουμε ότι από πολύ νεαρή ηλικία ο Μάθιου Πέρι έδινε αγώνα για να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του στα αναλγητικά και το αλκοόλ και μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινικές αποτοξίνωσης προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved