Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία-Τα Φιλαράκια τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία-Τα Φιλαράκια τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι προκάλεσε απέραντη θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (28/10), στο σπίτι του, σε ηλικία 54 ετών.

 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος βρέθηκε νεκρός σε υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ενώ η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο Μάθιου Πέρι κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες, το απόγευμα της Παρασκευής, στο κοιμητήριο Forest Lawn. Εκεί συγκενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον τηλεοπτκό Τσάντλερ Μπινγκ.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Οι συμπρωταγωνιστές του στα “Φιλαράκια”, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο “αντίο”.

Το TMZ και η ηλεκτρονική έκδοση Page Six της εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του Μάθιου Πέρι, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.

perry.jpg

Να σημειωθεί, πως στο ίδιο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, “Τα Φιλαράκια”, έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Δείτε τις εικόνες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved