Λίντα Εβαντζελίστα: «Δίδαξε» με την τελευταία της εμφάνιση - Όταν η κομψότητα συναντάει την απλότητα
Hollywood

Λίντα Εβαντζελίστα: «Δίδαξε» με την τελευταία της εμφάνιση - Όταν η κομψότητα συναντάει την απλότητα

Είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η απόλυτη σταρ της πασαρέλας και κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η καριέρα της Λίντα Εβαντζελίστα εκτινάχθηκε τη δεκαετία των 90’s και όπως οι κομψές της εμφανίσεις γίνονται θέμα συζήτησης και σήμερα.

Το κορίτσι που όπως έχει παραδεχτεί δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για κάτω από 10.000$ μας χάρισε μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση που συνδυάζει άψογα την κομψότητα και την απλότητα.

54985181eae9c_-_hbz-october-2013-linda-evangelista-lanvin-dress-de.jpg

Λίντα Εβαντζελίστα

Η 58χρονη πέρασε μια άσχημη περίοδο πριν από λίγα χρόνια όταν σε προσπάθειά της να αφαιρέσει λίπος από το πρόσωπό της έκανε κρυολιπόλυση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραμορφωθεί. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με επεμβάσεις έχει επανέλθει δυναμικά στην δημόσια ζωή και είναι σε πολύ καλή φάση.

04-tbt-linda-evangelista.jpg

Λίντα Εβαντζελίστα

Η ίδια στην τελευταία της εμφάνιση στα βραβεία "WSJ. Magazine Innovator Awards" που έγιναν στη Νέα Υόρκη δίδαξε με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Το σούπερ μόντελ πήγε στο "Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό ζιβάγκο.

Δείτε τις εικόνες:

https://www.instagram.com/p/CzKHPpMASxr/
https://www.instagram.com/p/CzCXWDryevp/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved