Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η σκηνή που ζήτησε από τους σεναριογράφους να κοπεί από τα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι

Hollywood

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η σκηνή που ζήτησε από τους σεναριογράφους να κοπεί από τα «Φιλαράκια»

Μία συγκεκριμένη σκηνή ζήτησε ο Μάθιου Πέρι από τους σεναριογράφους να κοπεί από τα Φιλαράκια προκειμένου, όπως είχε υποστηρίξει τότε ο ίδιος να μην τον μισήσουν οι φαν της σειράς! 

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Lisa Cash η οποία είχε την τύχη να παίξει ως guest μόνο σε ένα επεισόδιο της θρυλικής πλέον σειράς, ο τηλεοπτικός Τσάντλερ είχε ζητήσει να κοπεί μία συγκεκριμένη σκηνή που είχε γυρίσει μαζί της.

Η ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε ότι σε αυτό το επεισόδιο ο Τσάντλερ απατούσε, σύμφωνα με το σενάριο τη Μόνικα. Ήταν σε ένα ταξίδι τους στο Λας Βέγκας όπου όπως εξήγησε η Lisa Cash στο TMZ: «Η σκηνή ήταν ότι ο Τσάντλερ και η Μόνικα μάλωναν στο Βέγκας για το μεσημεριανό γεύμα της Μόνικα με τον [πρώην φίλο] Ρίτσαρντ και στο σενάριό μας, ο Τσάντλερ ανεβαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ζητά room service και το φέρνω ως εργαζόμενη. Και καταλήγουμε να μιλάμε, να γελάμε και να συνδεόμαστε και ο Τσάντλερ καταλήγει να απατάει τη Μόνικα με τον χαρακτήρα μου».

1675195420503-571928215-FRIENDS-THE-REUNION-7.jpg

F.R.I.E.N.D

Ο Τσάντλερ, όμως, δεν ήθελε να πάρει τέτοια τροπή η σχέση του με τη Μόνικα καθώς το κοινό τούς λάτρευε μαζί και τόσο ερωτευμένους και έτσι ζήτησε από τους σεναριογράφους να παραλείψουν τη σκηνή ώστε να μην θεωρήσουν ότι ο Τσάντλερ προδίδει την αγάπη του στη Μόνικα. «Το είχαμε κάνει πρόβα… και την προηγούμενη μέρα έπρεπε να το γυρίσουμε μπροστά σε ζωντανό κοινό, μου είπαν ότι ο [Πέρι] πήγε στους σεναριογράφους και είπε ότι οι θαυμαστές δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον [Τσάντλερ] για την απιστία του στη Μόνικα. Μάλλον είχε δίκιο. Αυτό θα άλλαζε ενδεχομένως την πορεία της σειράς» τόνισε η Lisa Cash της οποίας η σκηνή με τον Τσάντλερ και την ερωτική τους περιπέτεια δεν προβλήθηκε ποτέ.

Όμως, οι σεναριογράφοι της έδωσαν ακόμα μία ευκαιρία να εμφανιστεί στα Φιλαράκια, όμως αυτή τη φορά ως αεροσυνοδός σε σκηνή με τον Ρος και τη Ρέιτσελ, κατά κόσμον Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved