Έτσι είναι σήμερα ο Μπρους Γουίλις - Το νέο σπάνιο βίντεο με την κόρη του στο Instagram
Hollywood

Έτσι είναι σήμερα ο Μπρους Γουίλις - Το νέο σπάνιο βίντεο με την κόρη του στο Instagram

O Μπρους Γουίλις αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Ο ηθοποιός έκανε πρόσφατα την επανεμφάνιση του στο instagram και πιο συγκεκριμένα στον λογαριασμό της κόρης του, Σκάουτ την οποία απέκτησε με την Ντέμι Μουρ.

bruce-1.jpg

Η μία από τις κόρες του έδειξε για πρώτη φορά, μετά από καιρό πώς είναι ο ηθοποιός σήμερα, εν μέσω της δύσκολης «μάχης» του με την άνοια.

Στο κλιπ η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα από τον πατέρα της, του δίνει το χέρι της και εκείνος της δίνει το δικό του. Ο Γουίλις φορά ένα μάλλινο σκουφί και ζεστά ρούχα.

skaout-willis3.webp

Στο επόμενο story της, η Σκάουτ Λαρού Γουίλις ποζάρει σε selfie φωτογραφία, με το χέρι του πατέρα της στο πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο:

Ο σκηνοθέτης Γκλεν Γκόρντον μιλώντας στη New York Post αναφέρθηκε στην κατάσταση του ηθοποιού:

«Δεν είμαι πάντα τόσο καλός σε αυτό, αλλά προσπαθώ και μιλάω μαζί του και τη σύζυγό του [Έμα Χέμινγκ Γουίλις] και έχω μια σχέση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», είπε ο Κάρον. «Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω στη ζωή του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο συγκλονιστική είναι ότι αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερη χαρά από αυτόν. Αγαπούσε τη ζωή και… απλώς λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να τη ζήσει στο έπακρο. Έτσι, η ιδέα ότι τώρα βλέπει τη ζωή μέσα από μια οθόνη έχει πολύ λίγο νόημα. Είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός τύπος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved