Όπρα Γουίνφρεϊ: Έτσι κατάφερε να χάσει, στα 69 της χρόνια, 20 ολόκληρα κιλά! Είναι πλέον αγνώριστη
Hollywood

Όπρα Γουίνφρεϊ: Έτσι κατάφερε να χάσει, στα 69 της χρόνια, 20 ολόκληρα κιλά! Είναι πλέον αγνώριστη

Παλεύοντας από πολύ νεαρή ηλικία να χάσει τα περιττά κιλά που κατά καιρούς τη βάραιναν, η Όπρα Γουίνφρεϊ δείχνει να είναι στην καλύτερή της φάση αφού κατάφερε, στα 69 της χρόνια, να χάσει 20 ολόκληρα κιλά

H διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει κατακτήσει τον στόχο της μετά από την απόφασή της να ακολουθήσει τη γνωστή απλή μέθοδο της σωστής διατροφής με την άσκηση.

Καθημερινά λαμβάνει 1700 θερμίδες, με 20% πρωτεΐνη, 30% καλά λιπαρά και 50% υδατάνθρακες. Κάθε πρωί επίσης, με το που ξυπνάει κάνει γυμναστική για την απώλεια λίπους και δείχνει να έχει συνηθίσει αυτή την δύσκολη αλλά συγχρόνως και ευεργετική καθημερινότητα. Ένα άλλο μυστικό της διατροφής της με την οποία έχει απώλεια βάρους είναι ότι δεν βάζει μπουκιά στο στόμα της μετά τις 19,30 το βράδυ, κάτι σαν διαλειμματική δίαιτα αλλά όχι ξεκάθαρα αυτή.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο που ο αγώνας του με την παχυσαρκία να έχει αντιμετωπίσει τόση εκμετάλλευση όσο ο δικός μου. Ξέρετε όλοι ότι κάνω τη μία δίαιτα μετά την άλλη, αλλά το σώμα μου πάντα φαινόταν ότι ήθελε να επιστρέφει σε ένα συγκεκριμένο βάρος» είχε παραδεχτεί μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή της η ίδια ενώ σε άλλη της συνέντευξη είχε αποκαλύψει:

«Το βάρος είναι ένας αριθμός, αλλά δεν καθορίζει τη ζωή μας. Ο στόχος μου δεν είναι να είμαι αδύνατη. Στόχος είναι το σώμα μου να μπορεί να αντέξει- να είναι δυνατό και υγιές και σε καλή φόρμα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Στόχος μου είναι να μάθω να αγκαλιάζω αυτό το σώμα και να είμαι ευγνώμων κάθε μέρα για όσα μου έχει δώσει».

Πάντως, ό,τι και να κάνει, είναι ξεκάθαρο πως φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη να κρατηθεί σε αυτή τη σιλουέτα. Προσφάτως πάντως, στην εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Color Purple» στην οποία είναι παραγωγός με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ η Όπρα Γουίνφρεϊ έλαμπε μέσα στη μοβ τουαλέτα της, ένα χρώμα που επιλέγει συχνά για τις πιο λαμπερές της εμφανίσεις. Δείτε την παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved