Μάθιου Πέρι: Η ακριβής αιτία θανάτου του ηθοποιού - Η ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Η ακριβής αιτία θανάτου του ηθοποιού - Η ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας

Δύο μήνες συμπληρώνονται, σε λίγες ημέρες, από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και πρόσφατα αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο θρυλικός Τσάντλερ Μπινγκ από τη σειρά Τα Φιλαράκια έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ατύχημα που προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης».

matthew-perry-4.jpg

Ο Μάθιου Πέρι.

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή.

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες του Μάθιου Πέρι!

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ, έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη να γελούν με το έξυπνο, σαρκαστικό του χιούμορ. Ο ίδιος είχε γράψει την αυτοβιογραφία του και σ' αυτήν κατέγραφε πολλές άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του αλλά και άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς Τα φιλαράκια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved