Κλούνει: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Μάθιου Πέρι: «Ένα αστείο παιδί που δεν ήταν ευτυχισμένο»
Hollywood

Κλούνει: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Μάθιου Πέρι: «Ένα αστείο παιδί που δεν ήταν ευτυχισμένο»

Για τη σχέση του με τον Μάθιου Πέρι μίλησε ο Τζορτζ Κλούνει.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας The Boys in the Boat αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστή των Friends λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως η επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά δεν του πρόσφερε την ευτυχία που επιθυμούσε.

georgeclooney.official___1662438343_2921066997273958075_28104264234.jpg

«Ήξερα τον Matt όταν ήταν 16 χρόνων. Παίζαμε μαζί paddle τένις. Είναι περίπου 10 χρόνια νεότερός μου. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο, αστείο, αστείο παιδί. Το μόνο που μας έλεγε, δηλαδή σε μένα, τον Richard Kind και τον Grant Heslov, ήταν: Θέλω να παίξω σε μια κωμική σειρά, φίλε. Θέλω μόνο να μπω σε μια κανονική κωμική σειρά και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη», είπε και συνέχισε:

matthew-perry-GettyImages-72171256.jpg

«Και βλέποντας αυτό να συμβαίνει στον χώρο – ήμασταν στη Warner Brothers, ήμασταν εκεί ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλον – ήταν δύσκολο να το βλέπουμε γιατί δεν ξέραμε τι περνούσε. Απλά ξέραμε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε, πόσο, 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά για τα οποία μιλούσε, όλα αυτά τα σπαρακτικά πράγματα.

Και επίσης σου δείχνει ότι η επιτυχία και τα χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα, δεν σου φέρνουν αυτόματα την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved