Τσάντλερ και Ντίλαν: Οι... βίοι παράλληλοι, το ίδιο επίθετο και το πικρό τέλος στην ίδια ηλικία!
Hollywood

Τσάντλερ και Ντίλαν: Οι... βίοι παράλληλοι, το ίδιο επίθετο και το πικρό τέλος στην ίδια ηλικία!

Ο Μάθιου Πέρι και ο Λουκ Πέρι είχαν υποδυθεί δύο εμβληματικούς ρόλους σε δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του '90 και έμελλε να φύγουν από τη ζωή ακριβώς στην ίδια ηλικία και να αφήσουν πίσω τους δυστυχισμένες δύο τηλεοπτικές παρέες που αγαπήθηκαν πολύ. 

Ο μεν Τσάντλερ άφησε πίσω τους δυστυχισμένα τα «Φιλαράκια» του, ο δε Ντίλαν καταρράκωσε την παρέα από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills». Και οι δύο ήταν μόλις 54 ετών και έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστών και βέβαια τους οικείους τους.

Οι ομοιότητες των... βίων παράλληλων των δύο ηθοποιών εκτός από το κοινό επίθετό τους - Πέρι - δεν σταματούν εδώ αφού αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» όσο και «Τα Φιλαράκια» είχαν προβληθεί για δέκα χρόνια σημειώνοντας παγκοσμίως τεράστια επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2023 όταν βρέθηκε πνιγμένος στο τζακούζι του σπιτιού του ενώ ο Λουκ Πέρι πέθανε το 2019 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μέσα στο σπίτι του.

matthew-perry-GettyImages-72171256.jpg

Ξέχωρα από τις τραγικές συμπτώσεις στις ζωές των δύο ηθοποιών ήταν και οι ρόλοι τους που είχαν πολλά κοινά στοιχεία. Όπως το γεγονός ότι τόσο ο Τσάντλερ όσο και ο Ντίλαν ήταν δύο χαρακτήρες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους φαν της κάθε σειράς. Και δυστυχώς αυτοί οι δύο χαρακτήρες έμελλε να είναι και οι πρώτοι που θα αποχωρούσαν από την καλλιτεχνική τους παρέα με τόσο ξαφνικά και αναπάντεχο τρόπο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved