Μπρους Γουίλις: Η νέα ανάρτηση της κόρης του φούντωσε τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Η νέα ανάρτηση της κόρης του φούντωσε τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του

Ήταν τέλη Μαρτίου του 2022 όταν έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ η είδηση για την αυλαία της καριέρας του Μπρους Γουίλις.

Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» Αμερικανός ηθοποιός που έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ήρθε αντιμέτωπος με την άνοια σε ηλικία 67 ετών.

undefined

Μπρους Γουίλις

Τη ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του είχε κάνει, πριν από περίπου ένα χρόνο, η οικογένειά του: «Ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και έπειτα από πολλή σκέψη, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν» έγραφε η ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία η οποία συνήθως συνοδεύεται από δυσκολίες στην ομιλία και παρατηρείται, πιο συχνά, σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Η συγκινητική ανάρτηση

Πριν από λίγες ώρες, η 32χρονη κόρη του, Σκάουτ, έκανε τη δική της αναδρομή στα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, καθώς μοιράστηκε μερικές στιγμές από το 2023.

Σε μια από τις φωτογραφίες της φαίνεται να ξαπλώνει πάνω στο στήθος του διάσημου πατέρα της, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και της χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά.

Snapinsta.app_414151006_386542083936961_6722841955835013090_n_1080.jpg

Ο Μπρους Γουίλις δεν φορά μπλουζάκι και φαίνονται κάποια από τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, ανάμεσά τους και τα ονόματα των παιδιών του από τον δεύτερο γάμο του με την Έμα Χέμινγκ.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/C1iXLKLpP4E/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved