Άσχημα τα νέα για τον Μάικλ Μπόλτον: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - Το συγκινητικό μήνυμά του

Γιώργος Θεοφάνους-Michale Bolton-Αντώνης Ρέμος στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

NDP photo agency
Hollywood

Άσχημα τα νέα για τον Μάικλ Μπόλτον: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - Το συγκινητικό μήνυμά του

Με ένα συγκινητικό του μήνυμα στο Instagram, ο 70χρονος τραγουδιστής των ερωτικών επιτυχιών, ο Μάικλ Μπόλτον ανακοίνωσε ότι χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. 

Ο διάσημος καλλιτέχνης ο οποίος είχε βρεθεί στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο για να τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε μία μαγική βραδιά στο Ηρώδειο, αποκάλυψε με την ανάρτησή του ότι υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου αυτού, επισημαίνοντας πως για το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αφοσιωθεί στην ανάρρωσή του προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά στους θαυμαστές του και στη σκηνή.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Θέλω να ξεκινήσω με την ευχή για καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Θέλω επίσης να μοιραστώ ότι το 2023 έκλεισε παρουσιάζοντάς μου μερικές πολύ απροσδόκητες προκλήσεις. Λίγο πριν τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και έχοντας την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου. Για τους επόμενους δύο μήνες, θα αφιερώνω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες.

Για μένα είναι πάντα ό,τι πιο δύσκολο να απογοητεύω τους θαυμαστές μου ή να αναβάλλω μια εμφάνισή μου, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις μου. Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να γνωρίζετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας ενημερώσω άμεσα. Με πολλή αγάπη πάντα, ΜΒ».

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved