Χρυσές Σφαίρες 2024:Το κόκκινο χαλί, το πανάκριβο μενού με χαβιάρι από τον Nobu & οι θέσεις των σταρ
Hollywood

Χρυσές Σφαίρες 2024:Το κόκκινο χαλί, το πανάκριβο μενού με χαβιάρι από τον Nobu & οι θέσεις των σταρ

Χρυσές Σφαίρες 2024: Ξεπέρασαν τον... εαυτό τους οι διοργανωτές της βραδιάς απονομής των βραβείων αφού εδώ και καιρό προετοιμάζονταν για να είναι όλα τέλεια.

Kαι πράγματι, τις τελευταίες εβδομάδες όλοι εργάζονταν νυχθημερόν προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά. Μέχρι και φωτογραφίες πάνω σε κόλλες Α4 με τη φωτογραφία του κάθε σταρ, την ιδιότητά του ή την υποψηφιότητά είχαν προνοήσει να κολλήσουν οι διοργανωτές σε κάθε μία από τις καρέκλες της μεγάλης σάλας που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στο Beverly Hilton, ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Μπέβερλι Χιλς. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1xM2dfxaJF/

Φυσικά ακολούθησε και ολόκληρη τελετή για την ημέρα που θα στρωνόταν το κόκκινο χαλί όπου θα περπατούσαν χιλιάδες γόβες-στιλέτο και θα σέρνονταν άλλες τόσες τουαλέτες διάσημων σταρ του Χόλιγουντ που ήθελαν να εντυπωσιάσουν. Ο Jo Koy μάλιστα, ένας από τους κεντρικούς παρουσιαστές της βραδιάς, ήταν εκεί για να βάλει ένα χεράκι για το κόκκινο χαλί. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1snMDlPFuG/

Το εκλεπτυσμένο μενού για τους καλεσμένους

Για πρώτη φορά φέτος, οι διοργανωτές εμπιστεύτηκαν τη μαεστρία και το μοναδικό ταλέντο ενός από τους διασημότερους σεφ του κόσμου, τον Νομπού Ματσουχίσα, προκειμένου να είναι εκείνος που θα ετοιμάσει το μενού για τους καλεσμένους της βραδιάς.

Ταρτάρ σολομού με μαύρο πανάκριβο χαβιάρι σε Wasabi Soy, σαλάτα Sashimi με ντρέσινγκ του Nobu, χαλαπένιο, τριάδα από παραδοσιακά nigir και πολλά ακόμα εδέσματα της ιαπωνικής κουζίνας θα γευτούν οι καλεσμένοι, μαζί με εξαιρετικής ποιότητας και πανάκριβη σαμπάνια. Δείτε παρακάτω τι έχει ετοιμάσει ο διάσημος σεφ:

https://www.instagram.com/p/C00Q40RIQol/
https://www.instagram.com/reel/C1qAKLvvSD7/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved