Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με την υγεία της - Η πρόβλεψη Ελληνίδας γιατρού και τα 3 χειρότερα σενάρια
Hollywood

Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με την υγεία της - Η πρόβλεψη Ελληνίδας γιατρού και τα 3 χειρότερα σενάρια

Η μυστηριώδης ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον έχει σπείρει τον πανικό τόσο στο παλάτι, όσο και στους απλούς πολίτες του Λονδίνου. Σε τι εγχείρηση υποβλήθηκε; Κινδυνεύει η υγεία της; Αυτά τα ερωτήματα, καθώς και άλλα πολλά, προβληματίζουν και  κάνουν πολλούς να αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει...

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η οποία θα την κρατήσει στο νοσοκομείο για 14 ημέρες. Έπειτα, αφού πάρει εξιτήριο, η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά το Πάσχα, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα αλλά και ανησυχία σχετικά με τη μυστηριώδη ασθένειά της.

kate.jpg

Ο μακρύς χρόνος ανάρρωσης έχει οδηγήσει σε πολλές εικασίες, με το παλάτι να αποκλείει τον καρκίνο, ωστόσο το μεγάλο χρονικό διάστημα που χρειάζεται για την αποθεραπεία της κάνει τους πολίτες να θεωρούν πως πρόκειται για κακοήθεια.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο.

«Διαψεύδεται για ευνόητους λόγους, γιατί θα βγει ο κόσμος στους δρόμους, θα δημιουργηθεί αναστάτωση, είναι πολύ αγαπητό ζευγάρι», υποστήριξε η γιατρός.

Τα σενάρια για κακοήθεια

Έπειτα, αναφερόμενη στην επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, σημείωσε: «Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας όταν πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους. Εκεί έχουν νοσηλευτεί και μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι. Έχει μια εξειδικευμένη ομάδα σε λαπαροσκοπική χειρουργική, που είναι πολύ καλή σε δύσκολες περιπτώσεις και περίεργα ιατρικά περιστατικά».

«Όταν μια νέα γυναίκα, φαινομενικά υγιής, θα μείνει στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι χρόνοι νοσηλείας είναι πάρα πολύ μικροί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποφεύγουμε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλώς, η επιλογή τους ήταν να μη βγουν πολλά στη δημοσιότητα», πρόσθεσε.

Η Ελληνίδα γιατρός σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαστε τώρα όλοι αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε κάτι πολύ άσχημο, που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα. Σε αυτές τις τρεις πιθανές διαγνώσεις κινούμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι πρόκειται για κακοήθεια. Ακόμα και μια υστερεκτομή, ένα γυναικολογικό χειρουργείο, δεν είναι παραπάνω από δύο μέρες νοσηλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρα, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο και οι απόψεις διίστανται».

Η ανησυχητικά λεπτή σιλουέτα της πριγκίπισσας

«Για την Κέιτ, που, φαινομενικά τουλάχιστον, από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα Χριστούγεννα, ήταν υγιής, θα έπρεπε για κάποιον που την παρατηρεί να ανησυχήσει ότι είναι αρκετά αδύνατη», σημείωσε η Κική Σονίδου.

Τέλος, η γιατρός τόνισε πως οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση σχετικά με την υγεία της «δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε τα παιδιά τους, γιατί πρέπει να αποτραπούν ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο, που θα υπάρξουν σίγουρα, αν μαθευτεί κάτι αρνητικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved