Απλγκέιτ- Συγκλονίζει για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Hollywood

Απλγκέιτ- Συγκλονίζει για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»

Πολύ δύσκολες ώρες διανύει η Κριστίνα Απλγκέιτ αφού ακόμα και η καθημερινότητά της έχει δυσκολέψει λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας από την οποία πάσχει. 

Η μάχη της, όπως και όλων όσοι πάσχουν από την ίδια ασθένεια, είναι επίπονη και καθημερινη. Η διάσημη ηθοποιός είχε αποκαλύψει την ασθένειά της το 2021, οπότε και είχε γίνει η διάγνωση από τους γιατρούς της.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κριστίνα Απλγκέιτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω μία κόλαση»

Τρία χρόνια μετά, η Κριστίνα Απλγκέιτ δίνει τον δικό της αγώνα ενώ μιλώντας στο podcast «Armchair Expert» και αναφερόμενη στην κατάστασή της παραδέχτηκε: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου. Η μεγαλύτερη είναι πίσω από το δεξί μου μάτι. Το αποτέλεσμα είναι να με πονάει πολύ».

Σε ό,τι αφορά την όρασή της, δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί από την ασθένειά της όμως έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. «Το χέρι μου έχω αρχίσει να το νιώθω περίεργο. Επίσης, νιώθω σαν να παθαίνω κρίση μερικές φορές στον εγκέφαλό μου. Είναι χάλια. Τη μισώ αυτή την ασθένεια. Είμαι τόσο θυμωμένη γι' αυτό, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις».

Η Κριστίνα Απλγκέιτ επίσης αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μιλάει πλέον πολύ ανοιχτά για την ασθένειά της, κάτι που δεν έκανε πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Η ίδια τόνισε ότι θέλει να μιλάει δημόσια με ειλικρίνεια για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Ό,τι έλεγα ήταν ένα φρικτό ψέμα. Ήμουν εγώ που προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για κάτι και νομίζω ότι αυτό δεν εξυπηρετούσε κανέναν» παραδέχτηκε η διάσημη ηθοποιός η οποία νιώθει να βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη κάθε μέρα. Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε σε συνέντευξή της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved